2777
2789
عنوان

خانومای با حوصله و واقعا تمیزوشیک

172 بازدید | 16 پست

شوهرم خیلی ازم راضیه اما یروز همینجوری برداشت گفت پوست دستت به این خوبی چرا خشکه حیف نیست!همیشه برا خودت بیشتر از اون چیزی که هستی ارزش قاعل باش😚من میخام بهتر ازاون چیزی ک الان هستم باشم.خوش سلیقه ها بهم بگین چیکارکنم.

مثلا از اینجاشروع کردم که قبلا صرفارو همینجوری میشستم ولی الان بدون دستکش  ضرف نمیشورم  پوست دستم خیلی خوبهوحیفم میاد خراب بشه .  حالا فک نکنین فقط این کار مثبتمه😁  شما چکارایی میکنید برا خودتون .بنظرم حرف شوهرم خیلی خوبه  ادم باید همیشه واسه خودش ارزش قاعل بشه 

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قائل ....

لوسیون بدن

مام 

کوتاهی و مرتب کردن موها 

اصلاح بدن 

لباسهای مرتب و اتو شده و معطر 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من با دستکش ظرف میشورم

چون بدونه پوستم برام مهمه

اگه دستکش نباشه حتما مرطوب کننده میزنم تا بفهمه نمیزارم پوستم آسیب ببینه

حموم زیاد میرم البته نه اونقدی ک موهام از بین بره موهام خشک شه

نه زیاد ارایش میکنم نه بی آرایشم بیرون تمیز و با ارایش

خونه تمیز و بی ارایش خلاصه ب جز اینا

خیلی یهو تغییر میدم رنگ ابرو مدل ابرو مدل مو مدل ارایش و خیلی چیزا

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...

و میدونه ک لباسم اتو نداشته باشه هیچ جاااا‌نمیرم

اگه ادکلن و مامم تموم شه نمیتونم زندگی کنم

کلییی لوسین دارم و...از این جلف بازیا

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
چون پوستم خشکه اکثر مواقع ماسک خیار میزارم یا عسل ظرفا رو هم هیچ وقت بدون دستکش نمیشورم همین

افرین😘حالا از ضرفه بیاین بیرون😐دیگ چکارایی انجام میدین!!

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

شب قبل خواب کرم دست و زیر چشم بزن. 

لوسیون استفاده کن

همیشه از شامپو بدنای خوشبو استفاده کن.. 

بدون ضد افتاب بیرون نرو، تو افتاب عینک بزن، لباسای قدیمی رو استفاده نکن. من خودم لباسایی دارم که هنوز قابل استفاده ن ولی خیلی پوشیدمشون، میدمشون به کسیکه احتیاج داره حالا نمیدونم کار درستیه یا نه. 

کتاب خوندن، ورزش کردن خیلی حال ادمو خوب میکنه 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

اگه پولشو شوهرت میده خوب بهترین کرم ها بزن کرم ابرسان بزن کرم مرطوب کننده بزن واسه پوستت میسلارواتر و تونر و اسکراب بگیر ست کامل رژ بهترین برند را بگیر 

همه مدل کاستوم و لباس شب فانتزی بگیر

مردی که فرمایش میکنه و پولشم میده باید براش پرنسس بوداما مردی که فقط فرمایش میکنه  پولشو  نمیده 

فقط باید چپ چپ نگاهش کرد😒

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

من رو پوست صورتم خیلی خیلی خیلی حساسم یعنی اگه بد بشه یا جوش بزنه سریعااا پیگیری میکنم و هر چقد لازم باشه هزینش میکنم، خیلی برام مهمه که پوست خوبی داشته باشم بقیه چیزا اکیه خدا رو شکر