2777
2789

چیز شیرین بخور

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

از کجا میدونی فشارته؟

شاید قندت افتاده

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم والا مگه باهم فرق داره

اره من یه بار حالم خیلی بد بود عرق سرد میکردم دست و پام بی رمق بود و سرم گیج میشد فک کردم فشارم افتاده اما رفتم چک کردم نرمال بود فهمیدم قندمم افتاده

بدنم و دستام میلرزه احساس ضعف دارم سرم گیجه خودمم نمیدونم چ مرگمه ی جورین

اول ارامش حفظ کنیزی نیست عزیز من.شلوغش نکن.اب قند ونمک رو بخور دراز بکش.سعی کن خیلی آروم شمرده نفس بکشی با چشم بسته...فکر میکنم الکی هول شدی.اعصابت مسلط باش.چیزی نیست.اگر تنهایی از همسایه کمکبگیر

اول ارامش حفظ کنیزی نیست عزیز من.شلوغش نکن.اب قند ونمک رو بخور دراز بکش.سعی کن خیلی آروم شمرده نفس ب ...

عزیزم ارومم بخدا 

یعنی اب قند درست کنم توش نمکم بریزم ؟

تنها نیستم  

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است