2777
2789
عنوان

خوشگل کردن موها تو خونه

499 بازدید | 76 پست
سلام.. بیاین در مورد اینکه موهامونو تو خونه چه طوری درست کنیم حرف بزنیم من موهام تا شونه هامه ... پیشنهاد میدین چه جوری درستش کنم؟
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
من از پشت سفتتتت میبندم خخخ یا با کلیپس کوچولو
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میدونه الان داشتم به این موضوع فکر میکردم موهام کوتاه و لخته، باید با صدتا تومویی ببندم، ولی دایم پسرم میکشه بیرون از سرم
خداوندا بهشت را آنچنان که به مادرم وعده دادی، به پدرم نیز هدیه کن، پدرم فرشته زندگیم بود که به سویت پر کشید لطف کنید وبرای سلامتی مامانم و شادی روح بابای مهربونم صلوات بفرستید
منم اصولا موهام بسته ست اصلا با موی باز نمیتونم
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
منم تا شونه هست موهام معمولا بازه،یه روز حالت میدم یه روز صاف میزارم بمونه یه روز ویو و... هفته ایی یه روز دم اسب یا بستنهای متفاوت
دوستان عزیزی که لطف دارن و حال نی نی رو میپرسن،بنیامین عزیز بهترین جای ممکنه: تو بغل صاحبش،مالکش،خالقش....
من با موی باز راحتترم.. ولی جدیدا دوست دارم تنوع بدم چون پایین موهام صافه وثتی دم اسبی میبندم کوتاه بلند و نامرتب میشه اصلا قشنگ نمیشه.. کلیپس هم موهامو میکشه فقط وقتی موهام بازه جلوشو یه کبیپس خیلی کوچولو میزنم دلم میخواست یه ذره بلندتر بود میتونستم ببافمش یه بار یه دونه ..سه بار دوتایی ... 😢
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150