رای به لغو تحریم دارویی غذایی و هوایی داد....کاش اتفاقات خوبی بیفته برای این مردم..هرچند خودشون با احتکار و هجوم ب فروشگاهها تیشه ب ریشه خودشون می زنند...
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه همین روند اعدام محتکرین ادامه پیدا کنه و مردم درس عبرت براشون بشه چیزی که گرون خریدن انبار کردن یهو ارزون شه درست میشه بعضی وقتا تنبیه بهتر جواب میده
من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
اره خیلی خوشحال شدم لغو تحریم دارویی و كشاورزی و هواپیمایی. كاشكی كه همه تحریما رو لغو میكرد ولی همینا هم خوبه مخصوصا دارویی و هواپیمایی كه به جون ادما ربط داره
رای دادگاه اینجوریه كه حتما امریكا باید انجام بده؟ میتونه بزنه زیرش؟
متاسفانه ميتونه بزنه زيرش چونـ آدمي مثل ترامپ به هيچ چيزي متعهد نيست
ولي إنشاءالله اجرا بشه همه يه نفس راحت بشكن
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏