2777
2789

دوستان من ۴ماهه دارم تمرین۱۸۰میکنم...نمیشه آغااا بدنم خیلی خشکه😢😢تازه از۱۸۰شدم ۱۰۰درجه،،قبلا ۸۰درجه باز میکردم...خیلی انعطافم کمه خیلییییی ،شوهرم ورزشکاره و ۱۸۰میتونه،،،ب من میگه خیلی بدنت خشکه ،،چون تا قبل ۱۸سالگی من هیچوقت ورزش نکردم ،😂الان ک۱۸سالمه تازه شروع کردم ،،،البته اندامم خوبه لاغرم۵۰کیلوم،ولی خشکم ،انعطافم کمه،،،بنظرتون چبکار کنم زودتر۱۸۰باز کنم

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من به بدنتون فشار زیاد وارد نکنید فعلا اروم پیش برید تا به خواستتون برسید حتی اگه نتونید ۱۸۰ درجه پاتون باز کنید مهم نیست ولی اسیب به خودتون نزنید به زور و اصرار دنبال این کار باشید

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
به نظر من به بدنتون فشار زیاد وارد نکنید فعلا اروم پیش برید تا به خواستتون برسید حتی اگه نتونید ۱۸۰ ...

بله درسته

عزیزم ان شاء الله به هدفت برسی 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
هر روز یه تایمی رو مشخص کن حرکات کششی انجام بده روزی نیم ساعت ی ساعت تو نت بزن زیاد داره.  بعد ...

توی ژیمناستیک انعطاف خیلی مهمه

هر روز یه تایمی رو مشخص کن حرکات کششی انجام بده روزی نیم ساعت ی ساعت تو نت بزن زیاد داره.  بعد ...

۴ماهه دارم تمرین میکنم ،،ب حدی ک زانوهام تیر میکشه،،من اینقد بدنم خشک بود که۴زانو نمیتونستم بشینم،خشک خشک انگار چوب،الان خیلی پیشرفت داشتم،ایشالله ک ب هدفم برسم