2777
2789
عنوان

اتاق مشترک مادر و کودک

555 بازدید | 13 پست

سلام ،ظهرتون بخیر ....خونه ما یک خوابس و تا دو ماه دیگه قراره یه کوچولو به جعممون اضافه بشه ....خواستم اگه پیشنهادی دارین  واسه چیدمان اتاق والدین و کودک منو راهنمایی بکنین ....

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی دخترم بدنیا اومد خونم یخواب بود

ی تخت نوزاد گرفتم کنار تخت خودمون ولی بعد ۶ماه فروختمش😕 چون دخترم شبا شیر میخورد سخت بود برام کلا تو پذیرایی رو زمین میخوابیدیم

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
بنظرت تخت مادربگیریم بجا تخت سوا؟

نمیدونم ...من تجربه ای ندارم ....ولی یک طرف اتاق رو خالی کردم حتی قید میز توالتمم زدم.....  

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

[QUOTE=70651207]من که تخت خودم را جمع کردم و تخت و کمد و وسایل لبچه را گذاشتم. رفتیم خونه ی جدید خدا خب خدارو شکر ....ولی ما حالا حالا ها جایی نمیریم  

[QUOTE=70651207]من که تخت خودم را جمع کردم و تخت و کمد و وسایل لبچه را گذاشتم. رفتیم خونه ی جدید خدا ...

اگر نمیری برای بچه تخت نگیرید فعلا

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
[QUOTE=70651207]من که تخت خودم را جمع کردم و تخت و کمد و وسایل لبچه را گذاشتم. رفتیم خونه ی جدید خدا ...

تا نوزاد هست و شیر میخوره که پیش خودت هست بزرگتر شد براش تخت نوجوانی بگیر... ان شااله تا اون موقع خونه تون عوض میشه

اگر نمیری برای بچه تخت نگیرید فعلا

قراره مامانم بگیره ....اگه نگیریم هم نمیشه خانواده شوهر چی میگن ....خودم نظرم یه تخت کوچیک با یه کمد جمع و جوره

تا نوزاد هست و شیر میخوره که پیش خودت هست بزرگتر شد براش تخت نوجوانی بگیر... ان شااله تا اون موقع خو ...

خدا از ذهنت بشنوه  

قراره مامانم بگیره ....اگه نگیریم هم نمیشه خانواده شوهر چی میگن ....خودم نظرم یه تخت کوچیک با یه کمد ...

خانواده شوهر که ممکنه به این راحتی هاراضی نشن... متاسفانه یک سری دنبال تجملات هستن....

تخت کوچک که استفاده ای نداره... ببخشید ممکنه جا تنگ کن هم باشه.... همسرت میتونه خونه دو خوابه بگیره؟ اگر نه برای مادر شوهرت سر فرصت تعریف کن ممانم میخواست برای بچه مون تخت و کمد فلان مدلی بگیره... ما که خونمون یه خوابه و جا نمیشه  شوهرم هم که نداره خونه را بزرگتر کنه فعلا... 

من و همسرم هم گفتیم نمیخواد فعلا که خونمون جا نمیشه...  بعدا سر فرصت خونه را عوض کردیم خودمون براش میگیریم...

البته طوری بگو فقط محض اطلاعش باشه نه اینکه بخواد نظر بده.....

خانواده شوهر که ممکنه به این راحتی هاراضی نشن... متاسفانه یک سری دنبال تجملات هستن.... تخت کوچک که ...

متاسفانه کارشون از نظر دادن گذشته ....هر وقت همدیگرو می بینیم غیر مستقیم سفارش میده...