2777
2789

با سلام

دوستان بهترین مارک پوشک بچه چی هستش؟قیمتش چنده؟برای بچه ایی که تازه به دنیا میاد چه سازی باید گرفت؟مکانم تبریز هستش البته چیزی که اینجا پیدا بشه

روغن و پودر نوزاد واسه چی استفاده میشه؟واسه همه نوزادها لازمه؟چه مارکی خوبه؟

یه سوال دیگه بعد از زایمان زن زایو چه نوع نوار بهداشتی باید استفاده کنه؟از این سایز بزرگا یا همون سایزی که قبلا واسه پریودی استفاده میکردیم؟من نمیدونم میزان خونریزی بعد از زایمان به چه صورته!نوع زایمانمم هنوز مشخص نیست دکترم گفته اوایل آذر بهت میگم

من بچم آذر یا دی به دنیا میاد میخوام الان تهیه کنم چون دیگه شرایط بیرون رفتن رو دارم از دست میدم بخاطر سنگین شدن و کمردرد و شرایط دیگه لطفا راهنماییم کنین ممنونم ازتون

ببين من تازه زايمان كردم بهم گفتن مولفيكس

منم چند تا خريدم نگه داشتم اما خيلي بيخودين

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین پوشک پمپرز. الان آلمانی ش کم شده ولی ترک ش هست که پمپرز پریما  ست اسمش. کرم برای پوشک بچه حتما کالاندولا بگیر. از داروخانه ها، همه جا هم دارن. دستمال مرطوب هم همون پمپرز بگیر حتما. میزان خونریزی ها با هم فرق داره. من ۵ روزی که بیمارستان بودم از اون بزرگا بهم میدادن خودشون استفاده کردم بعدشم معمولی . چون خونریزیم کم بود. البته ۴۰ روز ادامه داشت   

یادم رفت بگم که اگر بچه ت بالای ۳ کیلو دنیا اومد پوشک سایز ۱ . ولی اگر وزن ش کم بود و رو ۲ کیلو بود، سایز ۰ پمپرز و بگیر. یه کم سخت تر گیر میاد  . اینو هم یاد آوری کنم که پوشک سایز پایین کم بخر. مثلا ب

سایز ۱ به اندازه مصرف یک ماه بخر. چون زود کوچیک میشه براش

مای بی بی!👌👌

سایزش هم بستگی به بچتون داره!! درشت باشه یاریز!!!

برای اوایل زایمان برای خودتون باید ازاین پوشک ساده هایی که برای بچه هاست استفاده کنید

روغن بچه که بنظرم خیلی چیز بیخودیه!! همش شیمیایی قاطی داره!!! فوقش خواستید بچه رو چرب کنید باروغن زیتون یابنفشه بادوم چری کنید!

پودر بچه من بعضی وقتها استفاده میکردم

حیدریم!!!! حیدریم!!!!  عاشق ...............😍😘

من با پرس و جو هایی که کردم می گفتن پمپرز از همه بهتره بعد پریما

بعضیا هم از مولفیکس خیلی راضی بودن

من برای بچه م سایز یا پمپرز و مولفیکس رو خریدم امتحانی کیفیت جفتشون خوب بود اما با توجه به اینکه مولفیکس ارزونتر بود و بچه م حساسیت نزد و جذبش هم بنظرم خیلی خوب بود مولفیکس رو انتخاب کردم

برای اوایا تولد سایز یک باید بگیری اما اگه یه مدا رو انتخاب کردی زیاد نخر یه بسته بخر یا اگه چند مدل رو می خوای تست کنی از هر کدوم یه بسته بیشتر نخر

چون ممکنه بچه حساسیت نشون بده به اون پوشک

چه ها متفاوتن هر کی ممکنه به یه پوشک حساسیت نشون بده

اگه زایمانت طبیعی باشه برای توی بیمارستان از اون پوشک بزرگا وردار اما بعدش همین نوار بهداشتی معمولیا که تو پریودی استفاده می کردی خوبه

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
بهترین پوشک پمپرز. الان آلمانی ش کم شده ولی ترک ش هست که پمپرز پریما  ست اسمش. کرم برای پوشک بچ ...

آهان ترکیش پمپرز پریما هستش قیمت الانشو میدونی عزیزم؟حساسیت نمیده واسه بچه؟چه سایزی باید واسه نوزاد گرفت؟

آهان پودر و روغن نوزاد پس نمیخواد فقط کرم کالاندولا بگیرم از داروخانه،قیمت کرمش چنده؟همیشه باید قبل از پوشک کردن نوزاد کرم بزنمش؟ببخشید کجاشو باید بزنم کشاله های رونشو که نسوزن؟

بچم دختره

آهان دوتا بسته از این نواربهداشتی کوچیکا پنبه ریز جاذب بگیرم بذارم تو ساک بیمارستانم اگه بزرگ لازم بود از تو بیمارستان یه بسته بگیرم خوبه؟

دوستان مولفیکس نخرید!!!!

خیانت همین شرکت مولفیکس باعث شده پوشک گرون بشه!!!

تحریمش کنید بخاک سیاه بشینه!!!

دستمال کاغذی تنو وپاپیاهم مال همین شرکت مولفیکسه!!

نخرید!

آهان ترکیش پمپرز پریما هستش قیمت الانشو میدونی عزیزم؟حساسیت نمیده واسه بچه؟چه سایزی باید واسه نوزاد ...

نه برای خودتون یه بسته پوشک ساده بگیرید برای بیمارستان که اول زایمانتون هست نواربهداشتی فایده نداره!!!

باید پوشک بذارید 

یادم رفت بگم که اگر بچه ت بالای ۳ کیلو دنیا اومد پوشک سایز ۱ . ولی اگر وزن ش کم بود و رو ۲ کیلو بود، ...

آهان وزنشو نمیدونم ولی سایز ۱ میگیرم چند بسته بگیرم واسه یکماهش؟بین آخر پاییز و اوایل زمستون به دنیا میاد هوا تبریز خیلی سرد میشه نمیدونم مصرفی پوشکش چقدر میشه

منهم گذاشته بودم بعداززایمانم ازهمون بیمارستان بگیرم

ولی تو خونه کیسه آبم پاره شد!!!

سه تا نواربهداشتی گذاشتم ولی مگه فایده داشت!!!!!

باید سه تا پوشک میذاشتم که جایی خراب نشه!! ولی نداشتم!!!!😓😓😓😓

حتماازقبل پوشک برای خودتون بگیرید که اگر توخونه کیسه آبتون پاره شد مثل من نشید