2777
2789
عنوان

برای دختر 3 ساله دعا کنید

109 بازدید | 7 پست

دوستان دختر خواهر شوهرم بیمارستان بستری زانوش اب اورده و نمبتونه راه بره دکترا احتمال روماتیسم دادن مادرش داغونه توروخدا واسش دعا کنید

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

انشاءالله ک هر چ زودتر خوب بشه

الهی آمین

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دفعه نتونست راه بره کلی بردن دکتر حالا گفتن شاید  رماتیسمه.. کسی بوده درمان شده باشه؟ 

یه دفعه نتونست راه بره کلی بردن دکتر حالا گفتن شاید  رماتیسمه.. کسی بوده درمان شده باشه؟

خواهر من اینجوری بود خوب شد ی دکتر تو یزد خوبش کرد فقط مواظب باشه ی سری دکترا آب زانوی بچه رو میکشن خواهر من البته 20 سالش اینا بود این مشکل پیش اومد براش با ی چند دوره دارو درمان شد البته تا چند سال یادمه هر ماه ی پنادور تزریق میکرد 

حتما پیش چند تا متخصص ببرنش بعد تصمیم بگیرند

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
خواهر من اینجوری بود خوب شد ی دکتر تو یزد خوبش کرد فقط مواظب باشه ی سری دکترا آب زانوی بچه رو میکشن ...

تو بیمارستان مفید بستریه  پیش چنتا فوق تخصص بردن اولش تشخیص ندادن فقط یدونشون تشخیص داده رماتیسمه

تو بیمارستان مفید بستریه  پیش چنتا فوق تخصص بردن اولش تشخیص ندادن فقط یدونشون تشخیص داده رماتیس ...

انشاله هر چی زودتر خوب میشه عزیزم  نگران نباشید

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا