2777
2789
عنوان

کسانی که این طوری بچه دار میشن

239 بازدید | 14 پست

میدونم کار درستی نیست آدم باید وجدان داشته باشه وقتی خودش یه چیز رو قبول کرده ولی گاهآ خانواده ها قبول نمیکنن و اختلاف به وجود میاد 

کسی که از راه اسپرم اهدایی بچه دار شده رو چرا بچه خودشون نمیدونن و وقتی حرفش بشه میگن بچه خانوممه نه بچه من

پس اون موقعه وقتی تخمک اهدایی شد زنه باید بگه بچه من نیست بچه شوهرمه ولی این فکر کنم صدق نکنه چون تو شکم مادره دیگه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون وقت این اسپرم و تخمک اهدایی گناه نداره؟

ن عزیزم مشکلی نداره اتفاقاپایان نامه شوهرمم درموردهمین مطلب بود

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
اون وقت این اسپرم و تخمک اهدایی گناه نداره؟

نه هست دیگه استفاده میکنن

من دقیق نمیدونم ولی چیزی که گناه داشته باشه نیست حتما دیگه 

تو ایران انجام میدن تو مراکز بهداشتی زیر نظر دولت 

فقها میدونن فکر نکنم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
حرف زیاده شنونده باید عاقل باشه اهمیت نده

آخه من شنیدم میگم ها به خاطر اینکه پسره برای خانومش اسپرم اهدایی تقاضا کرده بچه دار شده با خانوادش ده ساله حرف نمی زنه

یکم بیشتر توضیح میدی؟ چطور گناه نداره؟

ازنظرفقهاهیچ مشکلی نداره چون هدف تجدیدنسل هست ودراین بین رابطه ای صورت نمیگیره که بخوادگناه باشه فقط ازطریق لقاح آزمایشگاهی انجام میدن

یکم بیشتر توضیح میدی؟ چطور گناه نداره؟

هم دیگه رو نمیشناسن که از طریق دستگاه و وسایل دستگاهی اسپرم گرفته و نگهداری میشه رابطه ای در کار نیست که اصلا نمیدونی از کی گرفته ای و اهدا کننده فقط مراکز بهداشتی رو میشناسه نه به کسی که اسپرم رو گرفته 

آخه من شنیدم میگم ها به خاطر اینکه پسره برای خانومش اسپرم اهدایی تقاضا کرده بچه دار شده با خانوادش د ...

عزیزم زوج اگه عاقل باشن مسائل روبین خودشون مثل راز نگه میدارن دلیل نمیشه همه جاجاربزنن که فلان کاروکردیم من خودم چهارساله بچه دارنمیشم همسرمم انسان بسیارمعتقدومتدینی هست وقتی هم پایان نامه اش رومینوشت من الکی بش گفتم اگه روزی ماهم مصداق همچین چیزی بشیم قبولش میکنی گفت چراکه نه 

عزیزم زوج اگه عاقل باشن مسائل روبین خودشون مثل راز نگه میدارن دلیل نمیشه همه جاجاربزنن که فلان کاروک ...

منم دو ساله بچه دار نمیشم شوهرم اسپرمش ضعیفه و واریکوسل داشت عمل کرد 

ولی من بهش میگم اگه یه روزی همچین چیزی باشه قبول میکنی میگه نه اصلا 

خدا الهی به همه فرزند سالم وصالح بده و هیچ کسی محتاج اسپرم و تخمک نباشه خدایا

الهی آمین یا رب العالمین 

منم دو ساله بچه دار نمیشم شوهرم اسپرمش ضعیفه و واریکوسل داشت عمل کرد  ولی من بهش میگم اگه یه ر ...

خب برای بعضیهاسخته بااین مسائل کناربیان

مثلامن شوهرم موافق خیلی چیزاست ولی یکبارگفت بیابخاطرثواب بجه ازپرورشگاه بگیریم که آتیش گرفتم دست خودم نبود

منم دو ساله بچه دار نمیشم شوهرم اسپرمش ضعیفه و واریکوسل داشت عمل کرد  ولی من بهش میگم اگه یه ر ...

الهی خدا روزی که فکرشو نمیکردی معجزتو بهت نشون بده

میده عزیزم

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.