2777
2789
جذابيت رو بايد خودت ايجاد كني،خصوصيات زنونه ت رو بالا ببر،به همسرت نشون بده كه خيلي به خودت ميرسي،تن ...

اندامم خوبه چاق نیستم اصلا خودشم میگه تو هیچوقت تکراری نشدی برام همیشه آرایش دارم حتی شده یه رژ 

اما چندوقته نمیدپنم چی شده میدونم که منم بی تقصیر نیستم

اندامم خوبه چاق نیستم اصلا خودشم میگه تو هیچوقت تکراری نشدی برام همیشه آرایش دارم حتی شده یه رژ  ...

شايد زياد بحث ميكنيد،البته وجود بچه هم بي تاثير نيست،سال اول تولد خواه ناخواه بخاطر مراقبتهايي كه لازم داره باعث دوري زن و شوهر از همديگه ميشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت تنهایی نمیرین خونه مامانش چه برسه خونه خواهرش همیشه میگفت تنها برم چکار اما الان دو سه باره ...

خوب اگرچه سخته ولي هر بار كه خواست تنها بره شما هم سريع آماده شو بگو منم ميام

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
من 29سالمه شوهرم 34 سه ساله ازدواج کردیم و یه دختر ده ماهه دارم  از وقتی دخترم به دنیا اومد ش ...

نمیدونم در چه حد این حرفی که میزنم در مورد شوهر شما صدق میکنه اما مردا خیلی حسودن شاید شما تمام محبتت رو داری خرج دخترت میکنی و اونم دلخور شده ازت بنظرم یکار کن یه کدت جلوشوهرت خیلی به دخترت توجه نکن و بیشتر به شوهرت اهمیت بده

خدایا مرسی که هستی💖

سختم نیس اونجا رفتن هر روز ظهر میبینمشون

من شاغلم صبح تا ظهر دخترمو مادرشوهرم نگه میداره ظهر باهمسرم میریم دنبالشم

منتها دیشب چون دخترم خواب بود واگه میرفتم بیدار می‌شد نرفتم

دفعه های پیشم اصلا به من نگفت بیا

نمیدونم در چه حد این حرفی که میزنم در مورد شوهر شما صدق میکنه اما مردا خیلی حسودن شاید شما تمام محبت ...

محبتم بهش زیاده برای همه چی من میرم طرفش اون سرده اما میگه نیستم محبت کلامیشم زیاده