2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره دنبال دلیلش تو خودت بگردی اول عشق همسرتون به شما باعث جذابیت شما برای اون میشه پس اول رو عشق بینتون کار کن  بعد حتما هر روز لباسای خوشگ بپوش سعی کن خیلی به شوهرت محبت نکنیو و بعضی وقتا برو یه گوشه خودتو و گوشیت هر روزم قبل اینکه شوهرت بیاد هم موهاتو خوشگل کنم هم ملایم آرایش کن 

از رفتار و حركاتش چندوقته كلا بي توجه اما ديشب ديگه بدتر از هميشه

یه جوری بگو ما هم متوجه بشیم تا بهت راه حل بدیم

چند سالته؟ چند ساله ازدواج کردین؟

چه رفتاری از همسرت دیدی که میگی بهت بی توجه شده؟

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه

من 29سالمه شوهرم 34

سه ساله ازدواج کردیم و یه دختر ده ماهه دارم 

از وقتی دخترم به دنیا اومد شوهرم یه سری رفتارای سرد نشون داد مثلا جای خوابشو عوض کرد که من تحمل نکردم منو دخترم رفتیم پیشش یا اینکه شبا دیر میاد خونه 

یا مثلا دیشب من از آرایشگاه برگشتم خونه مامانم اینا بودم ساعت یازده شب اومد دنبالمون دخترم تو راه خوابش برد تو راه فهميديم كه مامانش اينا دارن ميرن خونه خواهرش به من گفت مياي گفتم اگه ايرادي نداره نميام گفت من ميرم رفت تا يك شب بعده اونم اومد رفت سراغ گوشي تا ساعت سه انگار نه انگار كه منم هستم

جذابيت رو بايد خودت ايجاد كني،خصوصيات زنونه ت رو بالا ببر،به همسرت نشون بده كه خيلي به خودت ميرسي،تناسب اندامت رو حفظ كن و اگه افزايش وزن داري برا كاهش وزن تلاش كن و به همسرت هم نشون بده كه در تلاشي و براي خودت اهميت داره.به همسرت برس بهش مهربوني كن.بهش نشون بده كه وجودش برات اهميت داره

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين