2777
2789

نمیشه دو تا تاپیک بعدم بابد بریم تو تاپیکاشون لینک بزاربد اوووووووو

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نمیشه دو تا تاپیک بعدم بابد بریم تو تاپیکاشون لینک بزاربد اوووووووو

من از کجا تایپیک هاشونو پیدا کنم؟

فقط دوتاش پاک میکنن؟؟

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فکری به ذهنم رسید👌 همه واسه همدیگه گزارش بزنیم واسه همه تاپیکهامون  تا بترکن😂😂

یعنی یک نفر میتونه ۱۰ تا گزارش بزنه؟؟

یا باید ۱۰ نفر باشن؟

یه فکری به ذهنم رسید👌 همه واسه همدیگه گزارش بزنیم واسه همه تاپیکهامون  تا بترکن😂😂

چه فکر خوبی کار نی نی یارم راحتتر میشه 😅

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
استارتر عزیزم  لینک نی نی یارو برات گذاشتم لینکتو اونجا کپی کن بدات دوتا تاپیکتو پاک کنن

کاش میشد همشو حذف کنن

چقدر اینجور بده

مرسی عزیزم

کاش میشد همشو حذف کنن چقدر اینجور بده مرسی عزیزم

متاسفانه نمیشه 

ازین ببعد زود به زود بده حذف کن جمع نشن 

راستی شاید بتونی تو شیفت هر نی نی یار دوتا حذف کنی 

لینک بقیه نی نی یارا رو ندارم اگه پیدا کردی برا هر کدوم دو تا تاپیک بفرس پاک کنن باز اینجوری روزی چند تا تاپیکت میترکه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
متاسفانه نمیشه  ازین ببعد زود به زود بده حذف کن جمع نشن  راستی شاید بتونی تو شیفت هر نی ...

من برای نی نی ۱ سه تا فرستادم انشالله که پاک کنه