2777
2789
عنوان

دلم واس شوعرم تنگ چده :(

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 47 پست
بیجول مسخلم نتن😂

خودایا اینو شفا بده گوناخ داله

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اون این فکرو نمیکنه اون اشتباه کرده اون باید بیاد عذرخاهی

شما برو سمتشو ثوابشو قلمممممممبه ببر 

به اون دنیا اگه فک کنیم خیلی کارا برامون راحت میشه

طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی
اشتباه تایپ شده شوهر منظورمه شما دلت واس شوهرت تنگ نمیشه؟

میدونم عزیزم  منم خواستم شوخی کنم یادت بره .... من دلم تنگ نمیشه 😊

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
باهاش حرف زدم کنترلمونو ا دس دادیم داد بیداد شد حرفای زشتی بهم زد گف هرشب بامنه میخاسته ی شب من نباش ...

واقعا دیگ نرو یغلش

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

ما زنا هرچی میکشیم از این بیدار موندنامونه وگرن اگ خواب بودی دلت تنگ نمیشد😁

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
کی عروسیتونه😘

16 آذر عزیزم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
عه جرا .شوهر موجود عجیبیست ادم یهو ازش متنفر میشه یهو دلتنگش

چون حال دلم خوب نیست  خودمم دارم فراموش میکنم  اون ک دیگه  جای خودشو داره  ... ایشالا فردا آشتی میکنید  بزار بفهمه کارش اشتباه بوده   ولی خیلی طول نده  در کل قهرو 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟