2777
2789

من هم

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارا میکنی؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
نمیدونم به خدا ،اصلا نمیفهمم احساس میکنم خیلی بی عرضم نوزندگیم هیچ کار نکردم

جای من بودی چی میگفتی فدات شم 😏 یه لیسانس درب و داغون دارم ... نه شوهری نه هنری نه زندگی... ایناییکه تو گفتی واسه من آرزو بود! 😐

جای من بودی چی میگفتی فدات شم 😏 یه لیسانس درب و داغون دارم ... نه شوهری نه هنری نه زندگی... ایناییک ...

دوستم تو رو خدا بهم بگو‌چه کار کنم که حسم به خودم بهتر بشه داغون داغونم حال روحیم خیلی بده

دوستم تو رو خدا بهم بگو‌چه کار کنم که حسم به خودم بهتر بشه داغون داغونم حال روحیم خیلی بده

احساس میکنم به جایی رسیدی که هدفی توی زندگی نداری دیگه... بی هدف بودن خودش احساس پوچی میاره