2777
2789
عنوان

زن بی خرج :: زن‌ بی ارج

636 بازدید | 22 پست

سلام

خیلی ناراحتم

من‌همیشه شیک میگردم ، دنبال تیپ های عجیب غریب نیستم ولی تمیز و رسمی لباس میپوشم ، صاف و‌ اتو کشیده

.

.

به محضی که ببینم یکم لباسم پود بشه یا بیش از چندین بار دارم خونه اقوام‌شوهرم میپوشم دیگه اون‌ لباس رو‌میگذارم کنار ، چون شوهرمم همیشه یادمه زمان اشنایی میگفت دوست دارم زنم خیییلی لباسای خوب بپوشه 

از طرفی هم رفت‌و امد زیاد داریم با خانوادش ، تقریبا سه روز چهارروز درهفته دورهم جمع میشن همشون ، همیشه خدا همشون‌ یه مانتو تنشونه 

مهمونیهای انچنانی نیست که لباس و مانتو مجلسی بپوشم که 

منه دل رحم و دل سوز احمق مدتیه به جیب شوهرم فکر میکنم هیچی نمیخرم ، میگم همینا که دارم خوبه

همینا هنوز نو‌ هست

گناه داره برم‌مانتو بخرم هر دوسه ماه یبار

چندروز پیش خیلی مجبوری و‌فوری یه مانتو خریدم ۹۰ تومن که اصلا هم جنسش نمی ارزید ولی مجبوری خریدم انقدر عذاب وجدان داشتم که شوهرم گناه داره ، کاش نخریده بودم

.

حالا امشب که دورهمی خانوادگیشون بودم تو راه برگشت انقققققدر سرم داد زد که این لباسات چیه 

بندازشون دور 

حالم‌از لباسات بهم‌میخوره

چهارتا لباس خوب بخر

اینا چیه میپوشی 

از کفشت

از شلوارت

از مانتوت بدم‌میاد

.

.

هیچی نگفتم ولی الان تو دلم‌دارم فحش خودم میدم 

و‌ از ته‌ قلبم‌ برای اولین بار تو‌زندگیم به جمله :

((((زنی که خرج نداره ارج نداره)))) 

تو زندگی شخصیم پی بردم.

حیف دلسوزی و‌قناعت من

حیف خودمون‌که زنیم

زن واقعا بدبخته

واقعا دلسوزه عجیبیه

دلسوزی بیجا واسه مرد

حیف مهربونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم وقتي شوهرت خودش ميگه بخر چرا نميخري؟

و واقعا جمله ت درسته 

من هميشه مامانم بهم ميگه تا يه مرد واسه زنش خرج نكنه ارزش زنش رو نميدونه

يا ميگه زن گرفته واسه چي؟ بايد خرجش كنه واسه زنش خرج نكنه واسه كي كنه؟!

امااااااااااا متاسفانه منم مثل توام😂😂

دلم نمياد خرج كنه 

پول ميده بهم دلم نمياد ازش بگيرم و ....

و هميشه مامانم دعوام ميكنه

عزیزم اصلا دلسوز نباش موقع خرید هر چیزی تعادل داره لازمم نیست هر ماه چند دست مانتد بگیر شما ۲۰۰ ۱۷۰ نهایت ۲۵۰ هزینه کن ولی یه مانتوی شیک بگیر یزاز تو‌کمدت برای این جور مواقع حتما کفش پاشنه قرمز و کرم و مشکی تو کمدت باید باشه برای مهمونی ها ..... مدل و استایل موهاتو عوض کن باور کن خیلی هم هزینه نمیخواد با شوهرتون برین خرید دوتایی با سلیقه هم خرید کنید اما رفتار شوهرتون وقیحانه و زشت بوده واقعا متاسفام برای ایشون

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

ببين شوهرمنم ي روز بهم همچين حرفي زد هرموقع ميرم خريد با خودش ميرم و بهترين جنس و برميدارم ب قيمتشم نگاه نميكنم 

فكرميكردم ب روز از حرفي كه زده پشيمون ميشه ولي دركمال تعجب ديدم نه واقعا اينجور ادميه من بودم ك ب خودم اهميت نميدادم واقعا هم ارج نداشتم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

اره واقعا..من یبار قناعت کردم و خرج نکردم بعدا بهش گفتم چون دستمون خالی بود نخریدم گفته مگه من ازت خواستم☹😓

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

خب رویه ات رو عوض کن وقتی خودش راضیه

چه کاریه وقتی که دارین چرا خرج خودتون نمیکنین

فردا جمع میکنن یا خرج کسی دیگه میکنن یا میدن به مادر خواهراشون. باز میایید تاپیک می‌زنید من قناعت کردم هیچی نخریدم شوهرم همه رو داد به مادرش 

تو اینستا اینهمه مزون های عالی هستن 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن