2777
2789
عنوان

دخترم ریسه رفت خیلی بد

879 بازدید | 36 پست

بچه ها دخترم خورد زمین سرش از پشت محکم خورد به زمین چند ثانیه گریه کرد یدفعه نفسش رفت رنگش کبود شد توی بغلم ار حال رفت .نفسش شاید سی ثانیه قطع شد چشاش هم رفت بالا خیلی با شوهرم ترسیدیم بعد یک دقیقه خوب شد و شروع کرد گریه کردن.13ماهشه واقعا خدا نصیب نکنه انگار بچه رفت دور از جونش خیلی گریه کردم الان یک ساعتی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم تا يك ساعت نزار بخابه

اگه خداي نكرده بالا آورد ببريد دكتر 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
زنگ زدیم اورژانس گفت نباید بالا بیاره وگرنه ببرین دکتر

آخ،آخه گفتی خواهر،همین چندروزپیش پسرم که یازده ماهشه ازفاصله یه متری افتادروزمین،یعنی تا۲۴ساعت بعدش مردم وزنده شدم،ایشالاه گه چیزی نیس

الله اکبر❤❤❤

زنگ بزن اورژانس بگو اینطوری شده اگه لازم باشه میگن بیار عکس بگیرن از سرش 

ولی بیشتر به خاطر درسش و دردش از حال رفته 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد