2777
2789

از وقتی ک بچه دار شدم روحیه م خیییلی ضعیف شده.اصلا نمیتونم هیچ چیزی ک مربوط ب بچه هاس رو ندید بگیرم یا ب راحتی از کنارش بگذرم.ابن چندوقته هم از بس اخبار شنیدم ک فلان بچه را بخاطر پول مواد کشتن یا فلان بچه را مامانش تو لایو اینستاگرام مثل موز پوست گرفته و تکه تکه کرده طوری ک گریه و ناله ی بچه ۳ سالش دل آدمو خون میکرده یا خییییلی اتفاقای وحشتناک دیگه راجب بچه ها.دیگه دارم دیوونه میشم شبانه روز کارم شده غصه و گریه من باید چیکار کنم؟؟؟؟😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر همین موضوعا اصلا اینستاندارم. وابنجور خبرا رو هم اصلا ندارم. چن روز پیش میخاستم نصب کنم ولی شوهرم گفت همه چی توش هس گفتم نمیخام. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

کی بچشو مثه مز پوست گرفته؟😣

ایرانی بوده؟ 

هرچند فرقی نمیکنه

اصلا همچین خبرهایی رو دونبال نکن اگه هم میشنوی کنجکاو نشو که ببینی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
من ک ب این چیزا و مریضی های جدید فکر میکنم میگم مردم چطور بچه دار میشن خودم ک از استرسش میترسم بچه ...

چرا متاسفی

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
کی بچشو مثه مز پوست گرفته؟😣 ایرانی بوده؟  هرچند فرقی نمیکنه اصلا همچین خبرهایی رو دونبال نک ...

الهی من بمیرم برا اون بچه.دیروز این اتفاق افتاده.ی زن آمریکایی بچه سه سالشو مث موز پوست گرفته و بعد تکه تکه کرده.اصلا فکر اینکه اون بچه چقدر زجر کشیده و گریه کرده ی لحظه راحتم نمیزاره دارم دیوونه میشم از غصه

وقتی این اتفاقاتو میبینم میگم شاید اصلا خدایی وجود نداره ک ی بچه بی گناه باید اینطوری زجرکش بشه😢😢😢😢

امروز وب گردی میکردم ی لحظه رفتم سایت جنایات داعش خییییلی بد بود

فیلم کودکی ک از زیر سینه مادرش گرفتن و زنده زنده روی آتیش کبابش کردن و گزاشتنش لای برنج و بردنش واسه مادرش،فیلم کودکانی ک زنده زنده پختنشون و گوشتشونو دادن مادراشون خوردن،فیلم بچه هایی ک ب دست پدر مادر یا پرستارشون ب شدت و وحشیانه کتک میخورن.نابود شدم دیگه خیلی حالم بده😭😭😭😭😢😢😢😢😢