2777
2789

منم آذرماهی هستم, هرروز یه مشکل جدید دارم سر این بارداری, خیلی دلم گرفته امشب😢

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آذرماهی هستم, هرروز یه مشکل جدید دارم سر این بارداری, خیلی دلم گرفته امشب😢

الهی عزیزم من از روز اول هر روز یه بلا سرم اومد 8 ماهه استراحت مطلقم و همش امپول و دوا و بیمارستان فقط میخوام سالم دنیا بیاد خیلی منم دلم گرفته 

الهی عزیزم من از روز اول هر روز یه بلا سرم اومد 8 ماهه استراحت مطلقم و همش امپول و دوا و بیمارستان ف ...

ایشالا خدا حودش کمکت کنه عزیز دیگه آخرای راهی, ایشالا نی نیت سالم میاد بغلت😘 استراحت مطلق سخته میدونم 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
من اخرین سونو سر بچه اومده بود تو لگن دهانمم 3 سانت و نیم باز بود گفت باید فقط بخوابی اما اروم قرار ...

عزیزم علایم هم داشتی؟

اره درد پریودی دارم و داشتم،  با اینکه قشنگ تو واژنم تموناشو حس میکنم و خیلی به مثانه ام فشار م ...

منم اینطوری ام که😐 هر نیم ساعت دستشویی ام