2777
2789

سلام دوستان من ۲۰سالمه و گشادی دریچه میترال دارم ۹ سال پیش عمل کردم و دریچمو ترمیم کردن... خوب بودم ولی دو سال پیش متوجه شدم که دوباره دریچم گشاد شده و دکتر گفت که باید عمل بشی و دریچه مصنوعی بزاری.  علائمم  دارم مثل تنگی نفس و تپش قلب و ضربان نامنظم قلب.... بعد چند ماه با طب اسلامی اشنا شدم و عمل نکردم و از طب اسلامی دارو گرفتم مصرف کردم و علائم خوب شد و حالم روز به  روز بهتر شد تا اینکه متوجه شدم باردارم... چند روزی هست که علائم برگشته و خیلی میترسم... ولی فکر کنم از استرس و هیجان خبری بارداریم باشه اخه باز داره کم کم علائم کمرنگ میشه..... دوستان کسی اینجا هست که به این بیماری مبتلا باشه و بچه دارشده باشه... ایا مشکلی واسش پیش نیومد... لطف کمکم کنبد تمام تجاربتون رو شفاف و واضح و کامل توضیح بدین... دارم دق میکنم خیلی میترسم😭😭😭😭

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

انشالا كه مشكلي برات پيش نياد؛خيلي مراقب خودت باش و تحت نظر يك متخصص قلب برو. توكلت به خدا باشه 

فاميل دارم دكتر بهش گفت حامله شي برسي به ماه ششم ميميري! كليه هاش هردو به شدت مشكل كراتين و پروتئين داشت الان پسر بزرگش ١١ سالشه پسر دومش ٢سال

نگران نباش فقط بابد خيلي بيشتر از يه زن عادي مراقب خودت باشي

انشالا مياي خبرسالم  به دنيا اومدن بچتو همينجا ميدي 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناشي از استرسه هست عزيزم ك بايد از خودت دورش كني  

خدا کنه میترسم اخه شنیدم ک اگه علائم داشته باشی باید بیمارستان بستری شی تا زایمانت😭😭😭😭😭

انشالا كه مشكلي برات پيش نياد؛خيلي مراقب خودت باش و تحت نظر يك متخصص قلب برو. توكلت به خدا باشه  ...

انشالله توروخدا واسم دعا کنید

مشکل شما فقط استرسه به هیچی فکر نکن تنها درمانت همینه

خیلی هیجان بدی بود واسم  همش میترسم یا خودم حالم بد شه یا بگن بچتو بنداز

عزيزم منم همين مشكلو دارم، تو اتاق عمل به تكنسين اتاق عمل گفتم گفت اينو كه اكثر خانوما دارن مهم نيست

تو دوره ي بارداريمم مشكلي نداشتم خداروشكر

البته من عمل نكردم رفتم دكتر اكو كرد گفت همچين مشكلي داري و بهم قرص داد براي تپش قلب همين كه من فقط يه دوره خوردم 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خدا کنه میترسم اخه شنیدم ک اگه علائم داشته باشی باید بیمارستان بستری شی تا زایمانت😭😭😭😭😭

همين ترسته ديگه ك بايد دور بشه

من سابقه استرس و اضطراب شديد داشتم با ضربان قلب بالا ك و نميتونستم درست نفس بكشم ك حتي بستري شدم بيمارستان گفتم حتما چيزيم هست ك بدتر عود ميكرد ولي اكو نكردم اصلا يه درصد هم فكر نميكردم قلبم باشه  

بعد از مدتي فكر كردم يعني جايي خوندم تا علاعم ترس و و اسضطرابه ك مياد سراغم تپش قلب  كم كم بي خيال شدم گفتم ترس از چي واسه چي ايترس داشته باشم و خيالم خودمو راحت كردم ك مشكلي برام بيش نمياد شكر خدا ديگه تپش قلب ندارم من حتي بدنم عين يخ ميشد و ميلزيدم  تو هم ترس بي خودي رو از خودت دور كن خواهرم هم گفتن گشادي دريچه داره الانم بارداره شكر خدا مشكلي نداره عمل هم نكرده ولي دكتر گفته هر شش ماه خودت رو جك كن موردي نداره