2777
2789

جدیدا گفتند به تعداد معصومین یکی اضافه شده.اسمش هم بانوی بی نشانه.  

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم وقتی غیبت میکنم که نماز نمیخونم وقتی نمازمیخونم باخودم میگم این زحمت رو که میکشی پس هدرنده اونم به دشمنات دوستان وقتی بفهمین یکی زنا کرده بهش چطور نگامیکنین؟ ازش متنفرمیشین حالتون به هم میخوره درحالی خدا گفته غیبت بدتراز زنا هست ...وقتی نماز بخونین همه ی مشکلات زندگیتون حل میشه دوستی میگفت نمازنمیخوندم اشنایی توخواب دیده بود که گفتن نمازبخون که اگه بخونی هردودنیاعاقبت بخیرمیشی عواقب ترک نماز وغیبت رو بخونین بعد تمرین کنین که ترک کنین

K
غیب😓 خدایی بعضیا واجب الغیبت هستن یعنی کاری میکنن که دهنتو به زور وا کنن واسه غیبتشون

موافقم

خودشون کرم دارن

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

اولش براتون سخت میشه اما بعدا ارامشی داره که باهیچی بدست نمیاد واسه نماز صب امام صادق گفته اگه کل دنیا طلا بشه وبدی درراه خدا یه نماز صب نمیشه جدی بگیرین گوشی رو بزارین زنگ بعدا میگم عادت میکنین وبعدا بعدا هم عاشق میشین عاشق کسی که لایقه عشقه

K

درمورد بدرفتاری با مادر باید بگم خدا توسوره لقمان گفته شکرگذارمن وبعدپدرومادر باشین وپیامبرمون هم سفارش کرده که برای جبران گناهان بهشون خدمت کنیم ...هیچکسی تودنیا پدرومادر نمیشه زبونم‌لال به نبودش فکرکنین میفهمین زندگی بدون اون چقد تاریک وجهنمه

K

ودرمورد غرور باید بگم به هرچی مغرور باشی احتمالش زیاده ک ازدستش بدی ...هرچی داریم ازخداس وما کسی نیستیم هیچ وقت نباید خودمونو بگیریم چون خدا گفته شاید اون بهترازتو باشه هرچقد عبادت کنیم غرور همشو برباد میده همونطور ک شیطان رانده شد 

K

غیبت 😭😭😭

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪