2777
2789

سلام 

دوستای خوبم ميشه هرکسی با همون ذکر و دعایی که خیلی بهش اعتقاد داره برای حاجت من دعا کنه؟ ميشه دعا کنید اونکه تنهام گذاشت زود پشيمون بشه و برگرده؟ بخدا به انرژی مثبت دعاهاتون نیاز دارم. ممنون از همگی 

یارب نظر تو بر نگردد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا می کنی عزیزم؟

من خودم چن شب پیش رفتم آزمایش حاملگی دادم تا وقتی جواب درومد فقط همینو میخوندم با آیةالکرسی دوبار سوره یاسین و نوح رو خوندم دعامیکردم مثبت بشه مثبت شد😊دعامیکنم عزیزم

من خودم چن شب پیش رفتم آزمایش حاملگی دادم تا وقتی جواب درومد فقط همینو میخوندم با آیةالکرسی دوبار سو ...

مرسی عزیزم،تبریک ميگم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد.

دعا کن زودتر درست بشه...ديگه صبرم تموم شد...الان خواب بودم با گریه از خواب بیدار شدم...اومدم تایپک زدم دعام کنید... خیلی سخته برام خیلی....

یارب نظر تو بر نگردد.