2777
2789

سلام من از راس ساعت ۱۰ که سایت باز شد در تلاش بودم خودرو ثبت نام کنم تا دو ظهر

نشد ک نشد

نتمم سرعتش عالیه

اصلا امروز کس موفق شده ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه

ساعت ۱۰ تا ۱۲ اصلا لیست خودروها نیومد و فقط هر یه ربع  نوشته بود فرکش بعدی مثلا۱۰ و ۳۰

اخرشم ک اومد تا انتخاب بانک میرفتم میگف ازدحام زیاده درگاه فروش دیگری انتخاب کنید

خیلی مسخره بود

نه فک کنم سرکاریه چون نتم سرعت بالا بود 

برا شما هم نشد ؟

منم میگم سرکاری

من حتی چند روز که ایران خودرو رو کد ملی سایتش باز بود نتونستم ثبت نام و خرید کنم

رفتم نمایندگی گفتم شاید سرعت نت اونا بیشتر باشه ۲۰۰نفری اونجا بودن اونا هم نتونستم

امیدم سایپا بود ک نشد

[QUOTE=70567995]برا شما هم نشد ؟ منم میگم سرکاری من حتی چند روز که ایران خودرو رو کد ملی سایتش باز بود نتونستم ثبت ...[/QUOTE

ثبت نامش خيلي راحت تر ازايران خودرو بود

بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم   همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪
الان که تو شبکه خبر میکفت تو نیم ساعت بیست هزار تا ماشین ثبت نام کردیم!!چقدر دروغ میگن

دروووووووغه سرعت نت من عالی بود قبل ۱۰ اماده تو سایتش بودم

اصلا ساعت ۱۰تا ۱۲ لیست خودروها برامن بالا نمیومد

هر یه ربع پیغام میداد فروش بعدی یه ۱۵ دقیقه دیگه و بازم لیست نبود

[QUOTE=70567995]برا شما هم نشد ؟ منم میگم سرکاری من حتی چند روز که ایران خودرو رو کد ملی سایتش باز ب ...

نه از صبح تا ۲ ظهر در تلاش بودم  دو ساعت اخر تا مرحله درگاه فروش میرفتم باز پیغام میداد ب علت ازدحام تقاضا درگاه فروش دیگری انتخاب کنیوپد