2777
2789

می خوام کپسول لاغری ادیوس بگیرم 

خیلی سرچ کردم ولی بالخره متوجه نشدم کدوم اصله ؟ 

هر کی میگه برای من اصله !!

لطفا اگر خودتون دارید مصرف می کنید و نتیجه دارید می گیرید  

عکسشو برام بذارید

منتظرم

خیلی ممنونم🙂 

من اندیشه هستم ولی نام کاربریمو بد نوشتم !! چرا ویرایش نداره خب؟!😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE= 70566804 ]همش تبلیغاته باور نکن[/QUOTE] آخه توی تبادل نظرات خوندم خیییلیا راضی بودن .&n ...

فکر نکنم فقط قرص لاغر کنع

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

[QUOTE=70567225]بابای من چندوقت پیش گرفت خورد برنجم اصلا نمیخورد هفته ای دوبارم سانس والیبال پاسوره ولی حتی تیم ک ...[/QUOTE]

مطمئنید اصل بوده

من اندیشه هستم ولی نام کاربریمو بد نوشتم !! چرا ویرایش نداره خب؟!😬
[QUOTE= 70566804 ]همش تبلیغاته باور نکن[/QUOTE] آخه توی تبادل نظرات خوندم خیییلیا راضی بودن .&n ...

شما گرفتید؟

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰