2777
2789

استراحتتون در چه حده؟ هفته چندمید؟ اگه زایمان کردید و بارداری موفقی با وجود سرکلاژ داشتید حتما بیاید و راهنمایی کنید.

من بیست و دو هفتمه و تو هفته شونزده سرکلاژ کردم الان استراحت نسبی دارم و غذا خودم درست میکنم و تقریبا تمام کارای خودمو خودم انجام میدم. نظر شما چیه؟

خدایا حال همه رو خوب کن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز منم بعد از یه سقط در هفته 19بارداري برای بارداری دومم هفته شانزدهم سرکلاژ شدم و الان ...

خدا حفظش کنه شما چقدر استراحت میکردید مطلق یا نسبی

منم طول سرویکسم کمه باید سرکلاژ بشم اما خونریزی دارم 😢 تا خونریزیم قطع نشه سرکلاژ نمیکنن از هفته 5 ...

ایشالا ب سلامتی حتما سرکلاژ کنید. بهتره و خیالتون راحتره

من خونم طبقه چهارم بود فقط برای دکتر رفتن از خونه بیرون میرفتم زیاد تو حموم نميموندم از توالت فرنگی استفاده میکردم غذا خودم درست میکردم ولی ظرفها و جار و برقی رو شوهرم انجام میداد برای گرد گیری هم ده دقیقه کار میکردم و یه ربع استراحت میکردم 

من خونم طبقه چهارم بود فقط برای دکتر رفتن از خونه بیرون میرفتم زیاد تو حموم نميموندم از توالت فرنگی ...

منم دقیقا اینطورم و نمیتونم مطلق استراحت کنم ولی خب اگه پنج دقیقه سر پا باشم سعی میکنم بعدش حتما دراز بکشم.

استراحت نسبی کارای شخصی خودمو انجام میدادم ولی زیاد خودمو خسته نمی کردم من از مامانم دور بودم 

منم همینطور غریبم و از مامانم دورم ولی خداروشکر شوهرم کمکم هست.

منم دقیقا اینطورم و نمیتونم مطلق استراحت کنم ولی خب اگه پنج دقیقه سر پا باشم سعی میکنم بعدش حتما درا ...

ازهمه بیشتر خودتون مواظب باشید من هفته ای یه ددونهامپول پورلوتون میزدم که یه خانم میومد خونم برام میزداصلا استرس نداشته باشید انشاءالله به سلامتی فرزند گلتون بدنیا میاد به خدا توکل کنيد