2777
2789
عنوان

انجام غربال گری

155 بازدید | 7 پست

دوستان کیا توی مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا غربال گریشون انجام دادن، راضی بودین! هزینه اش چقدر شد و دکتر سونوگرافیتون کی بود؟ تعیین جنسیت هم کردن؟

واقعا کار دکتر شاکری عالیه. من برا سونو غربالگری مراجعه کردم و بدون هیچ گونه دادن اطلاعات، شخص دکتر شاکری منوسونو کرد و درعرض چند ثانیه جنسیت، تاریخ عادتی، تاریخ انعقاد نطفه و حتی تاریخ زایمان منو گفتن و به صورت کتبی بمن دادن فقط 250 تومن هزینه من شد. یجا دیگه به توصیه دکتر زنانم جهت تکرار رفتم که اون مرکز اولش باپرسشنامه کلی اطلاعات شخصی و خانوادگی و اطلاعات اقتصادی منو گرفتن 500 تومن دادم و یه فرد غیر پزشک منو سونو کرد آخرش دکترشون اومد و 60 احتمال جنسیت بچمو گفت و چون سنم 35 ساله و ازدواج فامیلی داشتم برام تست امینوسنتز نوشت که 2 میلیون هزینه اون شد آخرش هم جوابش نرمال دراومد که با جواب دکتر شاکری مطابقت کرد ولی یک ماه من معطل جواب تست آمینو بودم و کلی استرس داشتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.