2777
2789
عنوان

نی نی یار خیلی جالبه کارات

134 بازدید | 6 پست

یه پست میذاریم از گرونی میگیم ترکیدیم من فقط یه بار در لفافه یه سوال جنسی پرسیدم ترکیدم و برام اخطار اومد که راجع به مسائل جنسی حرف نزنید و گرنه کاربری قطع میشه و فلان

حالا بنده خدا پست گذاشته شوهرم فیلم مستهجن دیده خانمای روشنفکر سایتم اومدن نوشتن مگه چیه تو هم بشین کنارش ببین خوبه ماهم میشینیم با شوهرمون می‌بینیم خوبه که،اهمیت نده و فلان

آخه ترویج بی شرفی تا چه حد؟بشینم با شوهرم فیلم مستهجن ببینم؟اصن می‌فهمید چی میگید؟

نی نی یارم هیچ نگاه..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم یبار تاپیک زدم از رابطه بدم میا ترکیدم اخطار هم گرفتم حالا میان هزار مدل تاپیگ میزنن شوهرم باهام رابطه نداره با دوست پسرم رابطه داشتم وای واژنم فلان نمیدونم چرا اونا رو نمی ترکن

عزیزم اینجا یه سریا برگزیدن.من دو روزه میخوام تاپیک بزنم از انتقام سپاه از داعش تشکر کنم جرات نمیکنم چون تا حالا چندبار سر همین چیزای ساده نه تنها پستم بلکه بدون هیچ اخطاری کاربریم ترکیده.کاملا فهمیدم نی نی یارا کدوم طرفین😏

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)