2777
2789
عنوان

پوشك گرفتن

122 بازدید | 17 پست

سلام پسرم دو سال و دوماهشه ١٠ روز ديگه پوشك نميكنم ولي اصلا جيشو نميگه خودم هي بايد ببرم يكم دير ببرم تو شورتش ميكنه بعد سري ميگه جيش جايي نميره از ترسش حالا بيرون برم جايي پوشك كنم عادت ميكنه به پوشك ؟ من همه پوشكهاش جمع كردم امروز يكي جا مونده ته كشوش بعد ديد هي گريه كرد نق زد پوشكش كنم تا پوشكو قايم كردم گفتم سوسك برد بتز كلي گريه كرد حالا با شكلات گولش زدم الان بنظرتون ميتونم بگيرمش با اين اوضاعش 

سخته عزیزم باید مقاومت کنی.حدود یک ماه طول می کشه تا کامل دیگه خودش بگه جیش دارم 

خيلي سخته يعني اميدي هست هيچ جا نرم و پوشك نكنم دو روز اول انقدر خوب بود ولي ديگه همش شبطوني ميكنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودمم در گیر از پوشک گرفتن هستم الان حدود سه هفته اس طی روز یکی ونهایتا دو بار میگه جیش ولی من ادامه میدم چون اگه قطع کنم بدتر میشه (با توجه به شناختی که از بچم دارم) به نظرم پسر شما هم خیلی باهوشه ادامه بده

خيلي سخته يعني اميدي هست هيچ جا نرم و پوشك نكنم دو روز اول انقدر خوب بود ولي ديگه همش شبطوني ميكنه&n ...

امید که هست باید درمقابل مقاومت کنی.باید بدونی چه موقع جیش میکنه قبلش خودت بیریش دستشویی 

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
عزیزم من خودمم در گیر از پوشک گرفتن هستم الان حدود سه هفته اس طی روز یکی ونهایتا دو بار میگه جیش ولی ...

باهوش كه واقعا هست ولي لجبازي ميكنه خيلي واقعا كم اوردم چقدر سخته 

عزیزم تازه اول راهی باید صبر و حوصله داشته باشی من پسرم یعد ۵ ماه جیششو میگه ولی پی پیشو نه

واييييي خدا چقدر سخت تو اين ٥ ماه چيكار كردين همش خودتون ميبرينش جاي ميري چي ،؟ چند سالشه پسرتون 

واييييي خدا چقدر سخت تو اين ٥ ماه چيكار كردين همش خودتون ميبرينش جاي ميري چي ،؟ چند سالشه پسرتون&nbs ...

دو سال و چهارماهشه یه هفته بعد از تولد دوسالگیش از پوشک گرفتم یه ماه اول که نمیگفت ولی بعد کم کم یکم میگفت یکم نه جایی هم نمیرفتم بیشتر میبردمش پارک

یه چند روز قشنگ جیششو میگفت همون روزایی که جیششو میگفت دوبار تو اتاق جیش زد منم که بردمش تو دستشویی زدمش ناجور در حدی که فرداش همسایه مون دید منو میگفت بچه چرا دیشب گریه میکرد از فرداش بدبختیام شروع شد اصلا دیگه جیششو نمیکفت به هیچ عنوات دستشویی هم نمیومد مونده بودم چکار کنم رفتم برچسب حیوانات گرفتم زدم تن کاشی دستشویی منو پسرم باهم زدیم تن کاشی بهش گفتم هروقت جیش داری بهم بگو بعدش جوجه میدم بچسبونی خداروشکر یکم باهام راه اومد تا الان که دیگه اگه جیش داشته باشه خودش میره جیش میکنه و یکم اب بازی میکنه ولی پی پیشو نمیگه 

اینم بگم واسش شورت اموزشی گرفتم اگه مجبور بودم جایی برم اونو میپوشیدم تنش ولی یکی دوبار که میرفتم مسجد پوشکش کردم ولی اصلا تو پوشکش جیش نکرد تا اومدم خونه سرپاش کردم 

پسرم حرف زدنش کامل نشد فعلا کلمه میگه و جمله های دو کلمه ایی

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست