2777
2789
وای تو ک خوبی من شوهرم یه جوریه ک وقتی بحث میکنیم همه میفهمن ک قهریم... عادتش دادم به جای قهر کردن ...

وقتی قهر میکنه خودتو بکشی هم باهات حرف نمیزنه.زنا هم انقدر ناز ندارن

درسته   ولی باید از اول به این موضوع فک میکرد ، خودشم که قبلا ازدواج کرده بود ، حالا درسته اون ...

نمیدونم والا آدم بعضی وقتا تا یه چیزی رو تجربه نکرده  متوجه نمیشه   آره دیگه چه بسا که مردا هم حسرت داشتن زنی با یه خصوصیت جسمی دیگه رو داشته باشن  ، البته خیلی از مردا به خاطر داشتن تجربه تو رابطه دقیقا میدونن باید دنبال چه زنی باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم امروز چند تا کارگر داشت که باید بهشون صبحانه میداد بهش گفت ارد میخرم براشون کیک هم درست کن وقت ...

درین حد دیگه نمیدونم...اما همون حرف زدن جواب میده اگ مهربونه برو بشین پیشش دوتا چرت و پرت بگو درمورد قهرش خودش خجالت میکشه...توهین نکنیا فقط یه جوری بفهمون مسخرهس کارش 

نمیدونم والا آدم بعضی وقتا تا یه چیزی رو تجربه نکرده  متوجه نمیشه   آره دیگه چه بسا که مرد ...

دقیقا ادم تا تجربه نکنه نمیفهمه چی به چیه.من قدش تو ازدواج اصلا برام مهم نبود ولی بعدا دیدم ای دل غافل چقدر دلم میخواست بیشتر از این ازم بلندتر میبود

درین حد دیگه نمیدونم...اما همون حرف زدن جواب میده اگ مهربونه برو بشین پیشش دوتا چرت و پرت بگو درمورد ...

هزاران بار باهاش حرف زدم ولی بازم کار خودشو میکنه دیوانم کرده.انقد دلم میخواد ازش جدا شم ولی میترسم

دقیقا ادم تا تجربه نکنه نمیفهمه چی به چیه.من قدش تو ازدواج اصلا برام مهم نبود ولی بعدا دیدم ای دل غا ...

منممممممم بعضی وقتا حسرت میخورم اما زودی به چیزای خوب فکرمیکنم من مخصوصا فامیلامون ک قد بلند ترن میبینم حرص میخورم 

منممممممم بعضی وقتا حسرت میخورم اما زودی به چیزای خوب فکرمیکنم من مخصوصا فامیلامون ک قد بلند ترن میب ...

تو دلم میگم اگه اخلاق داشتی باز یه چیزی راحتتر میتونستم با قدش کنار بیام

من از شرایط زندگیم خسته شدم. هر دومون فقط کار میکنیم. نه تفریح داریم نه هیچی. آخرشم هشتمون گرو نه هست. شرایطم اون حدی نیست که بخوام طلاق بگیرم. ولی خوب شرایط دلچسبی هم نیست. دخترم هم این وسط فقط از طرف من محبت می بینه. اصلا باباشو نمیبینه. جمعه ها هم کار میکنه. 

ادامه بده....دیر جواب میده  هیچ تغییری نکرده یعنی؟؟مگه میشه چجوری حرف میزنی

چرا بهتر که شده ولی هنوز اونطوری ک من میخوام نشده واقعا.خب دعوا هم میکنم ولی بیشتر از راه محبت وارد میشم