اره گیر افتاد بعدم چقد مامانم ناراحت شد ک ای کاش نمیگفتم ...باورت نمیشه نگاهای مرده پیر چجوری شد همش سعی داشت یجوری بهم دست بزنه از کنارم میخواست رد بشه خودشو بهم میچسبوند فقط سریع از مغازش اومدم بیرون
چجوری قهر میکنه میذاره میره یا توخونه باهات سر سنگینه؟؟؟
نه فقط سرسنگینه.اتفاقا من عقدم هروقت قهره با اینکه مجبور نیست بیاد ولی میاد اما حرف نمیزنه دیگه.ولی به هیچ عنوان نمیذاره کسی متوجه شه تو جمع هوامو داره
اون بنده خدایی که شوهرش ریزه میزست خوب حق داره تو رابطه دچار مشکل میشه و همیشه حسر ...
درسته ولی باید از اول به این موضوع فک میکرد ، خودشم که قبلا ازدواج کرده بود ، حالا درسته اون شوهره بیاد بگه کاش دختر میکرفتم کاش زن مطلقه نمیگرفتم ، درسته ایا ؟
شوهرم امروز چند تا کارگر داشت که باید بهشون صبحانه میداد بهش گفت ارد میخرم براشون کیک هم درست کن وقتی اورد دیدم تخم مرغ هم نیست گفتم برو پس تخم مرغ هم بخر حالا باهام قهر کرده ک چرا اول نگفتی.بچها به نظرتون با این ادم زندگی کردن واقعا کار درستیه؟
دقیقا حرف دل منو زدی.البته شوهر من خیلی از من درشتره ولی خب تقریبا هم قدیم اما دلم میخواست بلندتر با ...
آره واقعا من که همیشه حسرت یه مرد درشت هیکل تو دلم دارم خوب بالاخره خوشی تو رابطه هم خیلی مورد مهمی هست تو زندگی، ولی چون قبل ازدواج تجربه نداشتم به این موضوع توجه نکردم البته همسر من انسان شریف و درستکاری هست ولی خوب چه میشه کرد که همه چیز رو با هم نمیشه داشت