2777
2789

سلام پسرم ۱۸/۸دوسالش میشه میخوام از پوشک بگیرم جدبدا یاد گرفته پوشکشو باز میکنه لج میکنه تو خونه دیش میکنه هرچی میگم بهش بیشتر لج میکنه نمیدونم چیکارکنم😢😢

خواهر شوهر من اول از شیر گرفته ۴روزه دیگع نمیخورد بعدش هم ۱ هفته ای از پوشک گرفت بازش گذاشت بهشم گفت هروقت جیش داشتی بگو اونم زود یاد گرفت

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه  

اول باید یادش بدی که تو دسشویی جیش کنه ینی پوشکشو باز نکن ولی خودت زود ب زود ببرش دسشویی نذار تو پوشک جیش کنه بعد که براش عادی شد کم کم بازش بذار و خودت تند تند ببرش دسشویی تا کم کم یاد بگیره

خواهر من اینجوری دخترشو از پوشک گرفت

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من امروز دوسال و ۱۸ روزشه یک ماه خون دل خوردم اولش خوب بود اما الان لج میکنه جیغ میزنه دستشویی نمیشینه نمیگه منم بیخیالش شدم تا ماه بعد هیچی نمیگم بهش

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
خواهر شوهر من اول از شیر گرفته ۴روزه دیگع نمیخورد بعدش هم ۱ هفته ای از پوشک گرفت بازش گذاشت بهشم گفت ...

منم از شیر گرفتمش نزدیک دوماه میشه اینم خیلی سخت گرفتم خیلی وابسته بود واسه دیشش میبرم دستشویی دیش میکنه مبگم دیش کن ولی نمیگه دیش دارم 

بچه رو باید از ۱سالگی وقتی حمام میبری بهش یاد بدی جیش چیه بعد تا ۱۶ ماه ببرش دسشویی هفته ای دوبار ببینه پی پی چیه تا وقتی ۱۸ماه یا ۲ سال شد راحت بتونی بگیری ازش . من دخترمو ۱۸ماه گرفتم 

خدایا شکرت
منم از شیر گرفتمش نزدیک دوماه میشه اینم خیلی سخت گرفتم خیلی وابسته بود واسه دیشش میبرم دستشویی دیش م ...

یاد بده بهش باهاش صحبت کن و اینارو بگو که دستشویی باید بری و اینا بچه های الانم که ماشاءلله زرنگن

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه  

اولا که بهش سخت نگیروقتش ک بشه خودشوهمکاری می‌کنه وشب ادراری نمیگیره اگ سرش دادنزنی/ پوما من ب ای پسرم برچسب عروسکی گرفتم هروقت جیش میکرد یدونه میزدم براش تودستشویی کلی ذوق میکرد هرکس میومدخونمون دستشویی رومیدیدکلی روحیه میگرفت

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است