2777
2789

1️⃣چاقی (چربی بدن افراد چاق میتونه باعث زیاد شدن هورمون استروژن و هورمون مردانه بشود)

2️⃣علت های ژنتیکی،

3️⃣استرس های روحی،

4️⃣مشکلات هورمون انسولین و دیابت،

5️⃣ مشکلات و بیماریهای تیروئیدی،

6️⃣مشکلات غده فوق کلیوی و

7️⃣تومورهای مغزی،

8️⃣ مشکلات وبیماریهای عفونی ومیکروبی لگن ورحم،

9️⃣بعضی داروها بهم زننده تعادل هورمون و

خیلی دلایل شناخته شده و غیر شناخته شده دیگر ممکن است باعث تداخل در عملکرد درست تخمدان گردد،

🔰اولین نشانه از این تداخل نامنظم شدن دوره های قاعدگی می باشد و

🔰از شایعترین مشکلات تخمدانی، تخمدان پلی کیستیک (PCO) می باشد که در زبان عامیانه به تنبلی تخمدان مشهور است.

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

همون ارث .اصليشه

ك ديابت و تيروئيد هم باز ارثه بيشتر

من با ٧كيلو كمبود وزن پلي كيستيك هستم

چرا؟؟چون عمه و عموم ديبات دارن،بدن منم مقاوم ب اسنولينه در ذات سلول هام

وگرنه قندم اصلا بالا نيست خودم

تيروئيد هم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون ارث اصليشه ك ديابت و تيروئيد هم باز ارثه بيشتر من با ٧كيلو كمبود وزن پلي كيستيك هستم چرا؟؟چو ...

من بخداتو کل خاندانمون ن پلی کیستیک داریم ن دیابت ن مشکل تیرویید کم بود وزن داشتمو دارم عفونت رحمو ولگن تو عمرم نداشتم

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
شك نكن مادرت،عمه ت،خاله ت،مادربزركت،مشكل پلي كيستيك يا ديابت دارن

اصلا نداشتن اصلا ازهمه پرسیدم فقط ی دخترعموم داره ک اونم ب خاله هاش رفته

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
من بخداتو کل خاندانمون ن پلی کیستیک داریم ن دیابت ن مشکل تیرویید کم بود وزن داشتمو دارم عفونت رحمو و ...

از كجا مطمئنيد پدربزرگتون،يا پدر ايشون ديابت نداشته؟؟؟

شايدم شما نمونه ي جديدش در فاميلتون هستيد

ممكنه  

شايدم مصرف قند و شيريني تون بالاست

اصلا نداشتن اصلا ازهمه پرسیدم فقط ی دخترعموم داره ک اونم ب خاله هاش رفته

حموم تو دوران پريودي

از بچگي رو زمين سرد نشستن

با اب فراوان خودتو شستن تو پريودي

اگر هم متاهليد ببخشيد يه علتي رو ميكن براش،ك درست نميدونم باز كنم

شك نكن مادرت،عمه ت،خاله ت،مادربزركت،مشكل پلي كيستيك يا ديابت دارن

خاله من پلی کیستبک بود الان منم هستم😢 الانم این ماه کیست شده دکتر داروی ضدبارداری داده بهم و گفته این ماه اقدام نکنم

منم و عاشقی و این صنم و باقی عمر
من دیابت دارم خاندانمون به کل از دم دیایتی ان پلی کیستیکم نداریم یکی هف هش تا بچه دارن چه ربطی داره ...

ايا گفته هركي ديابت داره پلي كيستيكه؟؟؟؟!!!!!!!!

نه عزيز اونوريه،هركي پلي كيستيكه مرتب بايد چك كنه چون مستعد ديابته....