2777
2789
عنوان

منتظر

93 بازدید | 10 پست

سلام صبح همگی بخیر..دیشب سوال پرسیدم جز ی عزیز کسی دیگه جوابمو نداد؟سوالم این بود ک کسی هس ک هفته پنجم بارداری نه کیسه زرده نه فتال پلش  تشکیل نشده بوده والبته تواون وضعیت خونریزی هم داشته؟ممنون میشم ازهمتون اگه ج بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته 5 دیگه کیسه زرده باید باشه. شاید همراه با خونریزی دفع شده. ولی خب هیچ چیز 100 در100 نیست. باید ...

دفع ساک مگه مشخص نمیشه؟میگن باید ی چیز سفید رنگ باشه

دفع ساک مگه مشخص نمیشه؟میگن باید ی چیز سفید رنگ باشه

من دفع کردم همون 5 هفته ببخشید اول یه چیزی سفید دفع کردم ک دم داشت بعدش 3تا چیز دیگه دفع کردم ک گوشتی بود بعد مثل بعضیا ک میگن مثل درد زایمانه و اینا نه من اونقد درد نداشتم فقط چند ساعت قبل دفع لخته یهو دل و کمرم تیر میکشید دفع هم میشد دیگه درد نداشتم

این ماه دیگه ...