2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 85 پست
مشکلتون چیه؟کنجکاو شدم البته اگه دوست داری بگو

شوهرم پول زیادی از خانوادم گرفته.   نمیتونه پس بده...با خودمم خیلی مشکل داره انقدر گند بالا اورده بود تو خونه هیچوقت اعصاب نداره بازم میخواستم پشتش باشم اما امشب به من گفت من به خاطر دخترمون همع ی مشکلات رو درست میکنم همه چیزو به جون میخرم و یا تو عم هر حور شده کنار میام تا طلاق نگیریم حتی نگفت این همه منو اذیت کرده منو دکست داره خیلی خیلی بهم بی توجهی میکرد واقعا تنهای تنها بودم الانم که شرایط طلاق پیش اومده واقعا میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم پول زیادی از خانوادم گرفته.   نمیتونه پس بده...با خودمم خیلی مشکل داره انقدر گند بالا اور ...

ببین هر جور شده زندگیتو باصبرومحبت درست کن بخاطر بچه ات 

زندگی با یه بچه با خوانوادت خیلی سخته 

هر چقدر بی توجهی کنه ولش نکن البته اگه هنوز دلت باهاشه

برو سر زندگیت کم کم همه چی درست میشه 

اجرا بزار حقتو ازش بگیر سیزده تومنم خیلیه خیالت راحت وقتی افتاد زندان مجبوره جور کنه 

وقتی میدونم اجرا  بزارم هیچی نداره دادگاه به نفعش کار میکنه چون حقوق ثابت نداره اخرشم همون یک چهارم سکه هم نمیده کلی هم پول وقت باید خرج کنم 

نمیدونم چیکار کنم از یه طرف اون داره کل مهریه رو میده اخرش که دادگاه به نفع زن جماعت نیست

من شوهرمو خییییییلی دوست داشتم بهم بی توجه بود دوسم نداشت یه جورایی نامعلوم الحال بود معلوم نبود دوس ...

چه جوری حقتو گرفتی به منم یاد بده😖

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
چه جوری حقتو گرفتی به منم یاد بده😖

مهرنوش گزاشتم اجرا بعد بهش زنگ زدم گفتم زندگیم کجایی می‌خوام بیام باهات صحبت کنم دلم تنگته بعد با مامور رفتم گرفتمش بهم نامردی کرد منم مثل خودش باهاش رفتار کردم