2777
2789

توروخدا فکر نکنید اونا عالیجناب شانس بودن جون کندن برای زندگی هاشون با تنگ نظری براشون انرژی منفی نفرستین 

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد همینه

هر چقدر بیشتر بکاری

بیشتر برداشت میکنی

حرکت کردن برکت افتاده به کارشون

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14

اون که صد البته . کلا نباید به کسی انرژی منفی داد ‌

ولی  تعداد اونایی که با شانس عجیب به چیزی رسیدن ، اصلا کم نیست . گاهی متاسفانه بیشتر از اونایی هستن که تلاش کردن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

۲۰ درصدشون بله ولی مابقی وصلن به ی جایی 

اینجا ایرانه گلم

ارشد هوافضا داریم معدل الف تو آژانس 

سیکل کندذهن داریم پشت میز معاونت

زحمت و تلاش کمترین درصد ماجراست

نظر شخصیمه🙂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اخه خیلی هاشونم با شانس پیشرفت کردن. همه جور ادم هست خب

بله اما عزیزم چیزی که با تلاش به دست نیاد زود از دست میره مثل کلاهبرداری و پولدار شدن یا جادو جنبل و خوشبخت شدن.... یا حتی رژیم کانادایی هم لاغر میکنه ولی بعدش دوبرابر چاق میشی جودانه نیستن 

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو
۲۰ درصدشون بله ولی مابقی وصلن به ی جایی  اینجا ایرانه گلم ارشد هوافضا داریم معدل الف تو آژانس ...

من موافقم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

نمونش خواهر من هیشکی درسش مثل این خوب نبود ولی اون سال کنکور یه مشکلی براش پیش اومد با این حال چون پایه درسیش قوی بود نخونده امتحان داد رتبه 3000 شد. (متاسفانه پزشکی نیورد.خیلی دوس داشت بیاره)لیسانس دولتی و فوق لیسانس بیوتکنولوزی از بهترین دانشگا گرفت. الان بیکاره. واقعا افسرده شد دوباره میخاد کنکور بده تو سن 30 سالگی... یا نمونش پدرم یا خودم و.... همه اینا کم شانسیه عزیزم. پس شانس خیلی مهمه 

فامیل خودمون با دیپلم و پارتی و شانس استخدام شد 4 میلیون ماهی حقوقشه ..بنظرم زحمت نکشید