یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه خیلی هاشونم با شانس پیشرفت کردن. همه جور ادم هست خب
بله اما عزیزم چیزی که با تلاش به دست نیاد زود از دست میره مثل کلاهبرداری و پولدار شدن یا جادو جنبل و خوشبخت شدن.... یا حتی رژیم کانادایی هم لاغر میکنه ولی بعدش دوبرابر چاق میشی جودانه نیستن
نمونش خواهر من هیشکی درسش مثل این خوب نبود ولی اون سال کنکور یه مشکلی براش پیش اومد با این حال چون پایه درسیش قوی بود نخونده امتحان داد رتبه 3000 شد. (متاسفانه پزشکی نیورد.خیلی دوس داشت بیاره)لیسانس دولتی و فوق لیسانس بیوتکنولوزی از بهترین دانشگا گرفت. الان بیکاره. واقعا افسرده شد دوباره میخاد کنکور بده تو سن 30 سالگی... یا نمونش پدرم یا خودم و.... همه اینا کم شانسیه عزیزم. پس شانس خیلی مهمه
فامیل خودمون با دیپلم و پارتی و شانس استخدام شد 4 میلیون ماهی حقوقشه ..بنظرم زحمت نکشید