وای هنوز زودهههههه میخوای چیکار اخه بچه دار بشی فکر اینجاشو کردی ک بچه بیاری اندامت بهم میخوره همش ا ...
عزیزم حرفات درسته قبولشون دارم...شوهرم خوبه اخلاق و چیزاشو میگم...تنبلی تخمدان دارم از این میترسم ریختم بهم واقعا دوماه دیگ میشه ۲۰سالم همه زندگیم شده صرف بچه دار شدن بس ک دنبالشم از زندگی افتادم
الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
والاه من نزدیک 2 ساله عروسی کردم همه فک و فامیل شوهرم گیر دادن ک چرا بچه نمیاری نکنه مریضی و فلان چر ...
عزیزم ایشالا که بصورت سالم و طبیعی آدم خودش تصمیم بگیره مادر نشه ...تصمیم گیری از روی ناتوانی خیلی سخته..شماسن ازدواجتون کمه....من زمانی که تو شرایط شما بودم حماقت میدونستم بچه داشتن رو ولی یه جایی دیگه اینقدر میشه آرزو ....حالا فکر کن مثل من تو غربت و تنهایی...خودمم مشکلی ندارم ...همسرم نمیتونه....روز به روز تشنه تر شدماز
خب ببین من همسن مادر شمام و در آرزوی مادر شدن ....آدم ها تو سن های مختلف خواسته هاشون تغییر میکنه
نه میفهمم چی میگین من حرفم ب خانومایی بود ک هنوز سنی ندارن تازه ازدواج کردن دنبال بچه هستن وگرنه نبود ب کلی بچه خوب نیس ادم وقتی پیر بشه چشمم دنبال یکی میمونه ک درشو باز کنه ایشالله ک ب ارزتونو برسین