2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت از شوهرم تعریف میکنم اخلاقش عوض میشه  کلن همش تو چشمیم حالا نمیگم تو کللل مردم ولی خب تودوستواشنا

چیکار کنم خیلی حسود دوربرم هست اصلا ارامش ندارم چنوقته یه کسایی حسادتموکردن وضررشون بهم  رسیده که  فکرشو هم نمیکردم  

برای مثال  دختر عمم هیج خاستگاری نداشت وقتی من با کلی خاستگاررروبه رو بودم مادرش اومد زیر گوشم یطوری که به زبون بگیره گفت عزیزدل من وامیسته تا دختر عمه بزرگش ازدواج کنه مگ ن!منومیگی 😑بخدا راست میگم حالا همونا وقتی فهمیدن باردارم باهام حرف نمیزنن خداروشکر ولی یه چیزی گم کرده بودم که همع خبر داشتن الا شوهرم دختره عوضی شوهرمو سال به سال نمیبینه باهم حرف نمیزننا برداشته بهش گفته فلان چیز پیداشددددد.از عمد گفته این فقط یه مثال بود شما بااینجور افردا چجوری رفتارمیکنید من که قطع ارتباط میشم ولی خب بازم نمیشه

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
هروقت از شوهرم تعریف میکنم اخلاقش عوض میشه  کلن همش تو چشمیم حالا نمیگم تو کللل مردم ولی خب تود ...

من خیلیییییی اطرافم حسود و نظ  تنگ هست خیلیییییی

همش سوره فلق میخونم 

توکل بر خدای مهربان

سکوت کن بسپار به خدا درضمن دور شو ...من دورشدم واقعا ارامم ...ببین هرکسی هرکسی بهت ضرر میزنه دور کن من زن برادرم همش باعث ناراحتی میشدهمیشه حسادت داشت یه بار خیلی باهام بد رفتاری کرد من بخاطر برادرم چیزی نگفتم باز باز تکرار شد بعد یه روز تصمیم گرفتم اگه برادرم منو دوست داره سراغم میاد بزار من دور بشم الان چهار ماه من ارتباط م قطع کرده برادرم حتی یه بار زنگ نزده چون پشتی زنش گرفت البته این هم بگم بهتر شد چون به ارامش رسیدم 

با طرز صحبتت احتمالن خودتم حسودی

اتفاقن اصلا حسادت ندارم و واقعا هنگ میمونم وقتی میبینم بعضیا خودشون بهترین زندگیارو دارنو بازم سرشون توزندگی دیگرانه. از خوشحالیه دشمنم هم خوشحال میشم دوست عزیز .

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍