2777
2789
منم ریحانه😎😊

به به خوشبختم😍

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نيكا 😊

زندگي صحنه ي يكتاي هنرمندي ماست                 هركسي نغمه ي خود خواند و از صحنه رود               صحنه پيوسته بجاست                                              ⚜️خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد⚜️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اسم جالبی از کدوم شهری؟

تهران عزيزم

اصالتا تركم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

اسم شناسنامم ماریه بود

چند تا سازمان دولتی هی گیر دادن به اسمم

عوض کردم گذاشتم مریم

ولی اسم مستعارم جداست یه چیز دیگه صدام میکنن

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

منم    رها 

نمی خواهم بدانم بعد از مرگم چه خواهد شد ...نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ..ولی انقدر مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد ...گلویم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ بازی گوش ...واو هر دم دم گرم خودش را در گلویم سخت بفشارد وخواب خفتگان خفته را اشفته.. اشفته تر سازد بدین سان بشکند در من سکوت مرگبارم را ....‌‌.تا بی نهایت دوستت دارم نامیا