2777
2789

حسنا😍

رویای ما به حقیقت پیوست، قلبهای ما به هم پیوست و زندگی آغاز شد،به تو رسیدم در اوج آسمان عشق،این بود قصه ی من و تو و سرنوشت تو آمدی و دنیا مال من شد،همه ی انتظار و دلتنگی ها و غصه ها تمام شد،تو آمدی و عشق آمد و پیوند ما در کتاب عشق ثبت شد،باور نداشتم مال من شده ای،لحظه ای به خودم آمدم و دیدم همه زندگی ام شده ای،عشق معجزه نیست، حقیقتی ست در قلب ها که پنهان است،به پاکی عشق، به لطافت با تو بودن... ما با هم آمده ایم که به همه ثابت کنیم معنای عشق واقعی را❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همون ندا اسم کاربریم

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون

شهره 😊

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
قربونت بشم عزیزم همچنین تو خواهر گلم انشاالله هر جا هستی تنتون سالم و دلتون خوش باشه     ...

مرسی مهربون واسه دعای قشنگت خواهر ندارم ولی چه حسه خوبی بهم داد گفتی خواهر گلم  

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ