2777
2789
عنوان

نامزدم میگه نیای منم نمیرم!

560 بازدید | 29 پست

6 ماهه که عقد کردم همسرم بیکاره ی اقایی براش توی تهران کار گرفته حراست ما شمالیم سال دیگه کنکور دارم میگم نمیام درس دارم میگه نیای نمیرم نمیتونم تنهایی نمیدونم چیکار کنم

میترسم برمو نتونم درس بخونم

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکوری؟عقدکجامیخوای بری؟رسمتونه یاعرفتون

ن رسممونه ن عرفمون امروز مادرشوهرم گفته برای رفتنتون....گفتم من که نمیرم بمن میگه حرف زدی نزدب

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊
يعني چي بري يا نري، عروسي نگرفته بري اونجا بموني؟؟

اره بمونم سال دیگه عروسی

بگو عروسی کنیم بریم اینجوری بیای تهران قید عروسی رو باید بزنی

عروسی ن جهازم کامله ن چیزی

اونطور مطمعنم که عروسی میگیرن

شمال شغل دیگه نیست؟ با این حقوق زندگی نمیتونی بکنی تهران خیلی سخته 

نیست ب هر دری میزنی بستست اینم طرف اشناشه تو تهران گرفته

عموی همسرم(زنش خاله همسرمه)تو تهران توی اداره مالیات کار میکنه حقوقش 15 16 میلیونه داره دکترا میگیره برای ریاست کلی شرکت زیر دستشه اونوقت برا برادرزادش کار نمیگره

دو تومن برای زندگی در تهران خیلی کمه ها اجاره خونه ها سر به فلک کشیده

جای خواب داره