2777
2789
عنوان

همسرم رفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 30 پست

سخت نگیر.زود تموم میشه.خداروشکر همو دوست دارین.

عشقتون همیشگی باشه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرتون بگید با استادش صحبت کنه شاید اجازه بدن سر کلاسها نیاد و فقط بیاد امتحان بده

قراره فردا بره باهاشون حرف بزنه امیدوارم راضی بشن با غیبت زیاد حذفش نکنن..

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
سخت نگیر.زود تموم میشه.خداروشکر همو دوست دارین. عشقتون همیشگی باشه

ممنون از دعای قشنگت عزیزدلم

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
رشته ای ک همسرم قبول شده کلا سه چهارتا دانشگاه تو کشور داره ک اوناهم همچین نزدیکتر نیستن ب ما..

ای بابا بخدا نمیخوام ناامیدتون کنم ولی تجربه شخصیمه. منم دانشگاهم برا ارشد یه جای دور بودم. الان برا تدریس اصلا نمیپرسن گرایشت چی بوده فقط میگن معدلت چنده. بنظر من ادم یه جایی که معدلش خوب بشه بخونه بهتره تا یه دانشگاه سختگیر(روزانه باشه؛ نسبتا معتبر باشه و نزدیک باشه کافیه، گرایش مهم نیست) برا دکترا هم به پایان نامه و مقاله و معدل بستگی داره . نه گرایش

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   
کاش بخاطر بارداری تنها نمی موندی راهی نبود تو هم میرفتی

راهش خیلی دوره حداقل اگر نزدیکتر بود میتونستیم یه کاریش کنیم

بخدابااینکه تازه ماه چهار بارداریم اماهمه اش فوبیا گرفتم ک نکنه وقتی شوهرم نیس دردم بگیره آخرش مجبور شم تنها زایمان کنم

دانشگاه آزادِ؟

نه دولتی روزانه

اگر آزاد بود ک حذف نمیکنن اکثرا

ای بابا بخدا نمیخوام ناامیدتون کنم ولی تجربه شخصیمه. منم دانشگاهم برا ارشد یه جای دور بودم. الان برا ...

همسرم دوره کارشناسی معدل الف بود الانم مطمئنم میتونه دوباره الف بشه الانم دانشگاش دولتی روزانه است واسه همین نمیخوام از دستش بدیم

چون کارشناسی جفتمون آزاد بودیم شهریه دادناش واقعاااا اذیتمون کرد

سال دیگه هم ک از کجامعلوم دوباره بتونه دولتی روزانه دانشگاه و رشته خوب قبول شه آخه..

دانشگاه ما  حذف میکنن ولی همسرم رفت صحبت کرد شرایط کاریش و توضیح داد قبول کردن انشالله برای همس ...

امیدوارم برامون دعاکنین لطفا