2777
2789

پسرم بااینکه یکسالشه دیوونم کرده به اندازه یه بچه پنج ساله اذیت میکنه چراقدیمابچه ها زیرسینه مادرشون خوابشون میبرد حالا باید هزارراه روبری تابخوابن اینقدربددندون درمیارن که کم کم اثرات دندون درروی خودم تاثیرمیکنه اعصاب نمیزارن واقعا جدی میگم من یه ادم پرشووانرژی تبدیل شدم به یه کم طاقت وکم تحمل اییییش

🌹پسر گلم همه جا باتوبهشته🌹

منم پسرم یه سالشه. تا حالا دو بار شده در حین شیرخوردن بخوابه. 😢 خیلی کم خوابه. دندونشم که منو پیر کرده.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم یه سالشه. تا حالا دو بار شده در حین شیرخوردن بخوابه. 😢 خیلی کم خوابه. دندونشم که منو پیر ک ...

ای جانم پس هستن فک کردم من فقط عذاب میکشم چندتا دندون دراورده کوچولوت

منم پسرم یه سالشه. تا حالا دو بار شده در حین شیرخوردن بخوابه. 😢 خیلی کم خوابه. دندونشم که منو پیر ک ...

متاسفانه پسرمنم خیلی کم خوابه ازصبح الان خوابید شب هم 12میخوابه تاصبح چندباربیدارمیشه برای شیر 

ای جانم پس هستن فک کردم من فقط عذاب میکشم چندتا دندون دراورده کوچولوت

۶ تا. تا یه سالو نیم تقریبا دندوناش اذیت داره. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
متاسفانه پسرمنم خیلی کم خوابه ازصبح الان خوابید شب هم 12میخوابه تاصبح چندباربیدارمیشه برای شیر 

پسر من بین ۸ تا ۱۲ بار بیدار میشه. خیلی اذیتم میکنه. 

پسر من اصلا خوابش سنگین نیست. خیلی پشت هم بخوابه. یه ساعت تا یه ساعت و نیمه.

وای یاد ۳ ۴ ماه اول افتادم وحشتنااااااک بود چقدر سخت بود همش بیدار بود 

سه چهارماه خیلی خوبه من تاهفت ماهگی عذاب کشیدم بعدهم دکتربهم گفت خونریزی رحم کردی یاباید رحمتوبرداری یابایدبچه داربشی وای باخودم گفتم بااین شلوغی این بچه دارشم کی حوصله داره ولی خوب شد کم کم الانم باردارم خداکنه این اروم باشه وخوش خواب

پسر من اصلا خوابش سنگین نیست. خیلی پشت هم بخوابه. یه ساعت تا یه ساعت و نیمه.

هشت تا دندون داره خوابش الان شده دوساعت ولی تا صبح خوابه شیرمیخوره میخوابه سریع خودش 

هشت تا دندون داره خوابش الان شده دوساعت ولی تا صبح خوابه شیرمیخوره میخوابه سریع خودش 

چند وقت به چند وقت برای شیر بیدار میشه؟