برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم یه وقت هایی که با بابا و مامانم میرم جایی اونا واسم چیزی میخرن و خلاصه اونا حساب میکنن پولشو از شوهرم میگیرم میذارم واسه خودم مثلا پس انداز میکنم
من خودم حقوق شوهرمو آخر ماه میگیرم دو نیم حقوقمون که هفتصدش اقساط .یه تومنشو میگیرم میدم بابام .بابام با پول ما کار میکنه یعنی سرمایش بیشتر میشه هم ما دیگه نمیتونیم به پول دست بزنیم هم پولمون از راه حلال بیشتر میشه.تقریبا هشتصدم برا خودمون میمونه وقتی اینقدر داشته باشیم همینقدر خرج میکنیم
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷