2777
2789
عنوان

اون خانوم کی بود

281 بازدید | 7 پست

سلام دوستاي گلم.ببخشید کدوم یک از شما دوست خوبم بودید ک تجربه تون رو درمورد واژینیسم نوشته بودید ک مشکلو هم حل شده بود..؟؟؟چندتا سوال دارم ازشون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس فوق العاده بدی بود !!! کاملا منقبض میشدم و درد شدیدی امانم رو میبرید . واقعیتش اون زمان من هزینهس ک س تراپ نداشتم که برم ولی از گوگل چند راهکار    سرچ کردم و انجام دادم و خوشبختانه بالاخره بعد از 5 ماه جواب گرفتم استرس شدیدی من رو گرفته بود ترس از اینکه همسرم من رو رها کنه و دیگه دوستم نداشته باشه توی این زمینه استرس روانی فوق العاده زیادی روی آدم هست

خدایا به حق خون به ناحق ریخته ی امام حسین حقانیت را در زندگیم محقق کن !!!... من به معجزه ی تو ایمان دارم .

شما هم این راهکارها رو انجام بده من دستکش نایلونی دستم میکردم و سعی میکردم با دستکش ابتدا این کار رو انجام بدم . حقیقت اینه که من اصلا فکرنمیکردم که جزو چنین افرادی باشم و نتونم این کار ساده رو انجام بدم . و اینکه کلا ما آدمایی که اینطوری هستیم از دست زدن و فروکردن چیزی در اون قسمت حساس بدن مون فوق العاده ترس داریم .من کلا از اینکه بخواد چیزی وارد بدنم بشه چندشم میشد . بنابراین تمرینات اول این هست که یک آینه بزرگ مقابل خودت قرار بدی و دستکش نایلونی دستت کنی یا حتی کیسه فریزر ، و جلوی آینه تمرین کنی که بتونی انگشتت رو وارد بدنت کنی .از یک انگشت شروع کنی تا کم کم  چهارانگشت .  تمرینات دیگه ای هم هست مثل تمرین با هویج . هویج رو داخل کیسه فریزری قرار بدی و داخل کردن رو با اون تمرین کنی . به خودت فرصت بده و سعی کن استرست رو کم کنی . و دوش آب گرم رو هم انجام میدادم قبل از رابطه ، تا خون بیشتری وارد پاهام بشه و انقباض کمتر بشه . ولی تمریناتی که توضیح دادم طی مدت 5 ماه خوب جواب داد. نباید توقع داشته باشی که یک شبه حل بشه باید به خودت زمان بدی . اراده داشته باش و ناامید نشو انشاءالله خدا کمکت میکنه . و بعدش میبینی که چقدر ساده بوده !!! موفق باشی دوست عزیز نی نی سایتی . امیدوارم راهنمایی من بدردت خورده باشه

خدایا به حق خون به ناحق ریخته ی امام حسین حقانیت را در زندگیم محقق کن !!!... من به معجزه ی تو ایمان دارم .
احساس فوق العاده بدی بود !!! کاملا منقبض میشدم و درد شدیدی امانم رو میبرید . واقعیتش اون زمان من هزی ...

عزیزم یبخشید میپرسم،ولی واژینیسم اصلا اجازه دخول نمیده،شما میگید درد داشتید،،بعدش هم واژینیسم عوامل روانی و فیزیولوژیکی داره فک نکنم علت روانی با گوگل حل بشه،اینطور نیست؟

شما هم این راهکارها رو انجام بده من دستکش نایلونی دستم میکردم و سعی میکردم با دستکش ابتدا این کار رو ...

قربانت عزیزم.فقط من تحت درمان س،ک،س تراپ هستم،کلی دارو نوشته نزدیک چهار ملیون