2777
2789

عاقااا من خیلی لاغر بودم و قدمم خیلی بلند نبود هنوزم البته قدم بلند نی و واسم مهم نیست اصلا .بعد تو دبستان یع معلم بهداشت روانی داشتیم میومدن مثل گوسفند وزن کشی می کردن خوب من از همه لاغر تر بودم هر وقت موقعش بود وقتی یاد داشت می کرد وزنمو جلو همه می گفت تو از همه لاغر تری تو مدرسه .😬فردا میخوام اسمتو تو صف بگم 😡من بدبخت شب تا صبح از ترس که فردا اسمو رو صف نخونن نمی خوابیدم که فردا چی میشه😨تا چند روز این مدلی بودم همش میگفتم خوب امروز یادش رفته فردا حتما میخونه😢😟دلم میخواد یه بار ببینمش بگم بیشعوووووور سلام 🙌الانم که چاق شدم اسمو رو صف میخونی رواااانی .اینم بگما من هیچ مشکل جسمی ووروحی نداشتم فقط چثه ام لاغر بود .مامانم ششصدتا ازمایش برده بودم .# نه به معلم روانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین من منم از همه لاغرتر بودم هییچ مشگلی هم نداشتم سالم سالم بودم وشاگرد اول کلاس یه بار معلممون گفت خوبه تو نمیشکنی بسکه لاغری همه خندیدن  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خاک توسرش اشغال همینکارارو میکنن ک از درس و مدرسه طرد میشیم دیگ

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
عین من منم از همه لاغرتر بودم هییچ مشگلی هم نداشتم سالم سالم بودم وشاگرد اول کلاس یه بار معلممون گفت ...

خخخ انقدر به من می گفتن وقتی باد میاد سنگ بزار تو جیبهات 😐دیوانه ها

خخخ انقدر به من می گفتن وقتی باد میاد سنگ بزار تو جیبهات 😐دیوانه ها

منم برام مهم نبود تازه از هیکلم راضی هم بودم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏