2777
2789

مجبور شدم تاپیک بزن فقط بگم چرا همدیگرو حتی کسایی ک نمی‌شناسین رو نفرین میکنین؟!!!! میدونید برمیگرده به سمت خودمون؟؟؟؟ 

الان تو هر تاپیکی میرم دارن ملتی رو که طلا و دلار خریدن نفرین میکنن!! 

همه ناراحتیم ولی باید دعا کنیم خدا به همه عقل و شعور درست و کامل بده که راه درست رو تشخیص بدن..

نفرین ما برای اونا  دردسری درست نمیکنه ک! اگه اینطوری بود آمریکا باید با خاک یکسان شده بود تا حالا😂😂

شعار نمیدم به خدااااا ولی واقعااااا قبول ندارید به خود شخص برمیگرده؟! 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین مالی میکنن ک باعث این گرونی شدن

مثلا کسی ک سکه خریده نفرینش میکنن ضرر کنه

ک واقعا هم بجاست چون اگ نمیخری ن ارزون میشد

کسی ک نمیگه الهی بمیره و فلان 

نفرین مالی هس

چون ناراحتن مردم

حق دارن

نفرین اگه به حق باشه بر نمیگرده به خود آدم آخه اینم مملکت شد هرروز گرونی و بدبختی بخدا خسته شدیم مرد ...

عزیزم به حق و غیر حق نداره ک🙄 در هر صورت کارمای منفی داره قبول کنین توروخذا

میگم بچه ها من تو تاپیک بودم یه خانومی نوشته بود دیروز انتقال جنین داشت اومدم بیرون الان پیداش نمیکن ...

اسم کاربریش رو تو جستجو سایت بزن بعد برو تو خصوصیش

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
میگم بچه ها من تو تاپیک بودم یه خانومی نوشته بود دیروز انتقال جنین داشت اومدم بیرون الان پیداش نمیکن ...

برو تو هیستوری گوشیت هیستوری اینترنتت

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
نفرین مالی میکنن ک باعث این گرونی شدن مثلا کسی ک سکه خریده نفرینش میکنن ضرر کنه ک واقعا هم بجاست چ ...

مگه نفرین به چند قسمت تقسیم شده؟!!! مهم حس تنفر و عذابی ک درون شخص نفرین کننده به وجود میادِ این باعث انرژی منفی شدید میشه ک همش برمیگرده طی زمان به خود شخص