2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم حتی دوره هاش رو نرفت ببینه ولی خیلی راحت کد گرفت و وارد بورس شد. برا منم که حتی به اون صورت ...

آهان چه جالب نمیدونستم

مرسی عزیزم

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین
شوهرم میگه چون سقوطش نزدیکه باید بخری وصبر کنی تا دوباره اوج بگیره.نمیدونم والا

نه عزیز. اینکه بخری و بخوای صبر کنی خطر خیلی بزرگیه. اگر خریدی فردا سود کردی روش سریع بفروشش. چون هر لحظه امکان سقوط هست. میگم ما پول عمدمون رو کشیدیم بیرون ولی هنوز یه چند میلیونی توش داریم و شوهرم اصلا ریسک نمیکنه بزاره بمونه همون لحظه خرید و فروش میکنه تا اگر ضرر کرد خیلی نشه ضررش. اینجوری هم بیشتر سود میکنین

اونایی امتحان میدن که میخوان خودشون کارگزار بورس بشن .ولی هر کی براخودش که امتحان نداره

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.