2777
2789
عنوان

غربالگری اول،به شما هم گفتن حضور شوهر اجباریه 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 51 پست
خيلي اشتباه كردي

نه عزیزم. ب نظر من انجامش اشتباست. چه جنین های سالمی ک ب اشتباه سقط شدن. 

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشيدا ولي دكترت واقعا احمق تشريف دارن

اتفاااقا دکترایی ک میگن انجام بدین احمقن نه دکتر من ک از روی عقل و شعور گفتن انجام ندن. هیچ اعتمادی ب این ازمایشات نیست

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..
من هردوتا غربالگری رو انجام دادم اصن همچین چیزی نگفتن آخه یه آزمایشه دیگه چکار با شوهر دارن

شوهر ،برادر شوهر ،پدرشوهر .....ینی انقد واجبه ،منم به هیچکدوم دسترسی ندارم 

بهشون گفتم اتفاقا ،گفتم میگم سریع برام فکس کنه،قبول خودش باید باشه که امضا بده

نميدونم اونجا روال كاريشون چطوره ولي اينجا فرم رو دادن كه خودم پر كنم فقط گفتن كارت شناسايي همراهتون باشه 

اميدوارم مشكلت زودتر حل بشه و غربالگريتو انجام بدي 

حالا سعي كن استرس رو از خودت دور كني و ارامش داشته باشي حالا حل ميشه 

آره واقعا. زن عموی منم نرفت  دخترش سندرم دان داره الان

خب شما از کجا میدونی اون بچه هایی ک سقط شدن سالم نبودن؟؟

من میگم هیچ قطعیتی نداره. نه سالم بودن جنین و نه ناقص بودن جنین

نه هیچکدومو نرفتم. چون نه سالم بودن جنین قطعیه نه مشکل دار بودنش و جز استرس نتیجه ای نداره.

سالم بودنش قطعی نیست ولی اگر بگه مشکل داره یعنی احتمالش بالاست. به دختر دایی مامانم گفتن مشکل داره بچت گفت اشکال نداره به دنیا میارمش. یکی دوروز بعد اینکه بچه بدنیا اومد فوت کرد

سالم بودنش قطعی نیست ولی اگر بگه مشکل داره یعنی احتمالش بالاست. به دختر دایی مامانم گفتن مشکل داره ب ...

من حاضر نیستم ب خاطر احتمالات جون بچمو ب خطر بندازم.

خب شما از کجا میدونی اون بچه هایز ک سقط شدن سالم نبودن؟؟ من میگم هیچ قطعیتی نداره. نه سالم بودن جنی ...

وقتی آزمایشت مشکوک باشه دوباره تکرار میشه باز اگه مشکوک بود یه آزمایشی میفرستنت که یکم هم سخته مثل اینکه، اونموقع اگه مشکلی بود میگن باید سقط بشه

وقتی آزمایشت مشکوک باشه دوباره تکرار میشه باز اگه مشکوک بود یه آزمایشی میفرستنت که یکم هم سخته مثل ا ...

با تغدیه مناسب و درست و رعایت اداب نزدیکی برای بارداری هیچ مشکلی پیش نمیاد برا بچه. صبر کنین ادرس ی کانالو بذارم براتون برین بخونینش

با تغدیه مناسب و درست و رعایت اداب نزدیکی برای بارداری هیچ مشکلی پیش نمیاد برا بچه. صبر کنین ادرس ی ...

@JaninBiPanah