2777
2789
عنوان

کممممممک

261 بازدید | 26 پست

سلام خانوما روزتون بخیر..

من سه ساله منتظرنی نی ام دیگ دا ه چهارسال میشه..

امروزموعدپری من هستش

دوشب پیش  ساعت حدودا دو شب بود(ازهمه عذرمیخوام) ک ترشح داشتم رفتم دستشویی دیدم ی لکه قهوه ای درست عین لکه پری بود اومد و دیگه چیزی نداشتم..ضمناترشحاتم کرم  رنگ وچسبناک شده بود اما زیادنبود

((ناگفته نماند همون شبی ک لک داشتم قبلش خونه یکی از اشنایان کمکشون کردم فرش بلندکنن))

بنظرتون این لک برابارداریه یابازم پری؟؟؟؟؟

پری های قبلی لک داشتم اماهمون روز یاروز قبلش 

ممنون میشم کمک کنین ببخشید طولانی شد

من ناامیدم کسی مقل من بوده؟؟؟؟؟

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

ضمنااون لک همراه باترشح بود

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا صبح بی بی برن

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
بیبی چک نزدی؟

ن دیگه خیلی زده بودم قبلا حالانمیخوام بیشترعصبی شم هرچی خدابخواد منتظرمیمونم

فردا صبح بی بی برن

دعاکن امروزپری نیاد دیگه نیاد

دعاکن امروزپری نیاد دیگه نیاد

ان شالله منم منتظرام😔یه ساله

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
ان شاالل نی دار بشی 💔❤

ان شاءالله ممنون ازدعات 

ان شالله منم منتظرام😔یه ساله

واقعاسخته حتی یک ماه هم منتظرموندن چه برسه ب سال

ان شاءالله این ماه نتیجه مثبت میگیری

نمیشه گفت چیزی . ان شالله که نینی دار میشی

ان شاءالله ممنون

نمیشه گفت چیزی . ان شالله که نینی دار میشی

ان شاءالله ممنون