2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ من کلا بهشون تعارف نمیکنم چندبار ب مادرشوهرم گفتم بیا خونمون گفت خونه خودم راحت ترم منم دگ تعارف نکردم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

تعارف نکن اگه میوه میخوای بزاری بگو ببخشید خونه داداشتونه پذیرای نمیکنم،یا بگو عزیزم خونه داداشته خونه غریبه نیس که ظرفا رو‌میشوری؟یا اگه خواستن بیان بگو پسرتون نیس خونه بهتر که اصلا نیان تعارف میکنی چیکار

خاهر شوهرت خو راس میگه تعارف نداره ولی مادرشوهرت بیشوره😁

به نظرم درست نیست، خونه داداش به واسطه همسرش خونه داداشه وگرنه میشه خونه مجردی.

همسر داداش هم خانم خونه ست و بی اجازه نباید هرجاش سرک کشید.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خواهر شوهرت اگر بدجنس نيست 

حرفش بد نيست ، من به كار نميبرمم ، اما بابام خيلي استفاده ميكنه از اينجور اين حرف ها منظورش اينكه ميزبان راحت باشه و ما رو مهمون حساب نكنه به خودش سختي نده براي تعارف و تهيه غذا جور وا جور از اين جور حرف ها 

اما خوب حرف مادر شوهرت بد بوده ، البته واقعيت هست ان ميخواد پسر اش و ببينه اما اينجوري رك گفتند خيلي جالب نيست 

به نظرم درست نیست، خونه داداش به واسطه همسرش خونه داداشه وگرنه میشه خونه مجردی. همسر داداش هم خانم ...

مگه گفته سرک میکشه داره میگه ازش پذیرایی میکنه.خب اگه باهم خیلی راحتن این چیزا دیگه ندارن

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

یک بار که اومدن خونتون یک چایی بذار تو سینی و بذار روی میز و اصلا تعارف نکن اگه خوردن یاسرد شد و نخوردن بدون اینکه چیزی بگی ببر توی سینک بذار وپذیرایی دیگه هم نکن تا بفهمن عروس هم اندازه پسر شون سهم داره توی این زندگی یکی دوبار که اینطور رفتاری داشته باشی میفهمن چی به چیه ؟ اگه گله چیزی کردن بگو تعارف که نداریم خونه پسرتون یا داداشتون چیزی برا پذیرایی نبود

مگه گفته سرک میکشه داره میگه ازش پذیرایی میکنه.خب اگه باهم خیلی راحتن این چیزا دیگه ندارن

کلا عرض کردم. وقتی میگه تعارف ندارم یعنی خودم میرم برمیدارم. حالا از هرجا.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خب تعارف نکن ی بار اومد خونت هیچی نیار بزار ببینم پا میشه دست میزنه یخچال یا نه ؟ اگه دست زد دستشو همونجا قطع کن بگو یخچال منه دوست ندارم جز خودم کسی درشو باز کنه

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست