سلام من تازه ۱۴ روز زایمان کردم چند روز اول خونه مامانم بودم تو چند روز همه مامانم میبردم دکتر حتی تو بارداری اون باهام بود خانواده شوهرم هیچکدومشون طرفم نیومدن که کاری داشته باشم یوقت حالا با این همه زحمت مامانم که همه بیمارستان دنبالم بود شوهرم میگه نرو اونجا بعد مامانش دیشب اومد بچه رو برد رو گاز روشن و دود غلیظ اسفند منم هر چی التماس میکردم بده براش اخر برد تا این بچه هم موقع دنیا اومد نفسش گرفته بوده بزور برشگردوندن دکترا گفته بودن به مامانش نگین😭 مامانم مجبور شد بگه ولی حالا نمیدونم شوهرم چشه میگه خونه مامانت نرو فقط اخر هفته ها یبار برو بیا با اینکه خونه هامون نزدیکه مامانم بهش بر خورد گفت شاید دوست نداره من بیام خونتون منم نمیام😢 با اینکه همش دلش تنگ میشه واسه نوش اونم نوه اول مادر شوهرمم که همش میاد رو سرم به شوهرم گفتم بگو مامانت نیاد چیکار کنم لج کرده نرو😭
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمالا خونواده شوهرت پر کردن شوهرتو من اوایل نا شوهرم تنها میرفت خونشون کاملا رفتارش عوض میشد اما حالا فهمیدم تا میخواد بره سریع باهاش میرم. با شوهرت دعوا و بحث راه ننداز با سیاست هی بچه رو بده بهش نگه داره یا بهش کار بگو هروقت خسته شد بگو مامانم برای کمکم پیشمه نه چیزه دیگه تنهایی نمیتونم
من اصلا درک نمیکنم این چرا واستون شده نگرانی؟ مگه ایشون باید بگه برو یا نرو؟ اصلا به حرفش اهمیت نده خونه مادرته هیچکس نه قانون نه شرع نه عرف نمیتونه بگه نرو، مگه مادر ایشون میان خونه شما حرفیه؟
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
اینکه واست محدودیت گذاشته و میزان تعیین کرده خیلی سخته. ولی کاش برای خونه مامانتون نرفتن به مامانتون یه بهانه ای میاوردین و نمیگفتین که همسرتون اینجور گفته.
نمیدونم بخدا منم درکش نمیکنم با این رفتارش بخدا بابام صبح زود اومد دنبالم ببرتم خونه خجالت کشی ...
😨😨😨😨 بابات اومده دنبالت نرفتی؟؟؟؟ ببخشید میترسی طلاقت بده؟؟ میترسی راهت نده تو خونه؟ اون باید بترسه که با این حرفش شما و خونوادتو برای همیشه از دست نده، چرا اینقد خونوادتونو خار میکنید آخه،من بیشتر از شوهرت از تو زورم گرفته استارتر
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)